|
![]() |
#1 |
Reputacja: 16
|
![]() Nowoczesny Pasaż Segoe całymi garściami czerpie z dawnej specyfiki miejskich kamienic. Podcienie, arkady, wykusze…Wszystko to przeobrażone w jedyną w swoim rodzaju placówkę handlową z ofertą, która zadowoli niemal każdego. Rozświetlona słonecznym światłem galeria, pełna sklepów i restauracji, zachęca do odwiedzin. A gdy zadowolony będziesz opuszczał Pasaż Segoe rzuć okiem na cicho pluskające fontanny – ich urok sprawi, że wrócisz tu nie raz… Segoe: Bankomat Barclay’s Delikatesy Heri Kawiarnia Coffiché Restauracja Mona Restauracja szybkiej obsługi ELEMENT Salon fryzjerski GlamCut Salon masażu szwedzkiego Sklep Moroccan Lady Sklep red.DOT Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 23:25 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 15
|
![]()
wspaniałe!
Najbardziej podoba mi się ten tak jakby hol z tymi tarasami ^^ Trochę zdziwiłem się, że jest taki maxisowy, ale i tak jest cudowny pozdrawiam
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
1 wrażenie : cudne.
2 wrażenie: e tam, zaleciało maxisem. 3 wrażenie: szukam szczęki :o Cuuuudo! Jak ja bym chciała takie coś dla moich simów Y-Y
#5 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Doprowadziłeś mnie do czarnej rozpaczy. Ja - postrzegana jako zakonnica - zwykła kobiecina, budowałam sobie po cichutku w moim kącie, mój własny "pasażyk" z McSimem, biblioteką, mieszkaniami, itd. A tu takie zaskoczenie - ktoś zauroczył użytkowników swoim pasażem. No i co ja mam teraz począć? Oczywiście, uruchomię Simy i zacznę budować coś, czego jeszcze nie zaprezentowaliście.
Dobrze, a teraz skończę już z tym użalaniem się i przejdę do oceny Twojego projektu. Otóż, bardzo mi przypadł do gustu. Jedynie te fotele w "holach" mnie rażą i ta kawiarnia/restauracja (zapomniałam) w fioletowych barwach. Ta knajpka byłaby ładna w tym fiolecie, ale gdyby była nowoczesna, a łączenie babcinych i dziadkowych foteli z nowoczesnymi stolikami to nie wiem, czy to jest pewien styl i Ty masz świetny gust, a ja nie, czy po prostu to jest według Ciebie coś fajnego, albo może chcesz zapoczątkować nową erę w dekorowaniu wnętrz. Myślę, że jeśli sobie ustalasz pewną koncepcję to musisz się jej trzymać. Jeśli cały budynek na zewnątrz jak i wewnątrz jest nowoczesny to zastosuj to wszędzie. Oczywiście, możesz zrobić DziadekRoom, ale taki jakby oddzielony od tego szumu, surowizny (chodzi o kolory). Może ta knajpka gdyby została przeniesiona (według mojej koncepcji ;p) na ostatnie piętro budynku i gdyby miała panoramę na miasto, byłaby pomysłem trafionym w dziesiątkę... No, to to jest taka moja skromna i krótka sugestia odnośnie Twojego projektu ( ![]() 9 |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Bryła jest bardzo fajna, taka prawie realna
![]() w środku też jest ładnie, w niektórych miejscach troche za ciemno, ale podoba mi się. |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Wow! To jest wprost zniewalające! Aż nie wiem co powiedzieć. Musiałeś się napracować i teraz widać tego efekty. Ocenka 10/10. Czekam na kolejne dzieła.
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() o ja cię nie mogę! To jest bossskie! Masz kolego talent i to wielki! Ile to robiłes? |
![]() |
#10 |
Reputacja: 16
|
![]()
Jeśli patrząc na kalendarz, to jakieś pół roku, ale gdyby zsumować dni w których nad nim pracowałem to wyszło by ok 1,5 tygodnia. Sama bryła powstała dośc dawno ale nie mogłem zebrać się aby to wyposażyć do końca.
Ciesze się, że podoba wam się Segoe. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|