|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
opowiem wam moją hisotrię.
Miałam Paris Hilton. Ona poznała chłopaka i adoptowała dziecko Karmę. Potem zrobiła sobie z nim dziecko Kevina. Jak była w ciązy z Kevinem, to sie rozwiedli a ona zmieniła orientacje. zakochała się w swojej psiółce któRa miała męża i dziecko. Ta PSIÓŁKA odeszła od męża z dzieckiem i orzeniła się z Paris. Potem się rozwiędły i Paris ma trójkę dzieciaka.! Ostatnio edytowane przez lithium : 17.06.2010 - 16:09 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Ja opowiem o mojej pierwszej rodzince. Więc Amy Lawrence chciała być gwiazdą rocka. Znalazła se chłopa Justina Helwerta i mieli dzieciaka Jareda Ona stała sie gwiazdą a dzieciak znalazł dziewczyne i miał córkę Emily i syna Olivera Emily zmężem zrobiła dzieciaka (nie pamiętam już imion) a Oliver również. I syn emily był sportowcem nie miał dzieci A on znalazł babkę która mu urodziła córkę która znalazła chłopa i miała bliżnieczki Koniec. Nic ciekawego
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
moim zdaniem temat bez sensu, bo historie simow mozna opisywac tutaj:
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50944 |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Tam przedstawiamy simów a tun opowiadamy co innego.!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Stwożyłam sobie simkę Katrin Ozzborown . Wprowadziłam ja do fajnego domku nie dużego nie małego takiego w sam raz . Większość czasu spędza na hodowaniu roślin . Często wybiera się w różne miejsca w okolicy . Na początku odwiedziła basen i tam poznał dwóch facetów (nie pamietam imion ) Pierwszy był gazeciażem Katrin rozkochala go w sobie i więcej sie do niego nie odzywała . Potem wyruszyła na cmentarz . Poznała tam miłego ducha który poprosił ją o bycie sympatią Katrin zgodziła się . Niestety jej chłopak zniknął z kontaktów gdy nastał dzień . Katrin wiele razy odwiedzała cmentarz ale ukochaneg nigdy nie spotkała ... Kto wie może ktos wysłał go w zaświaty ? Katrin długo potem płakała za duchem . Lecz znalazła pocieszenie w ramionach gazeciarza . Spędzili razem piękna noc . Lecz Katrin Wolała drugiego męszczyznę z basenu . Pojechała do niego w domu zastała tylko żonę która nie raz zdradziła biednego męszczyznę . Katrin czekała na niego aż w końcu się zjawił . Zaczeli flirtować . Ale nie zauważyli żony . Kobieta Wygoniła ich z domu obiecując Donowi ( Imię mi się przypomniało) długa rozmowę . Katrin w drodze do jej domu zapytała Dona czy nie chcial by z nią byc don się zgodził teraz ma zamiar zerwac z żona zabierając syna z po przeniego małżeństwa i Katrin do domu który zostawili mu w spadku rodzice . Planują mieć jeszcze jedno dziecko najlepiej dziewczynkę .
Dalej zobaczę jak im w życiu namieszam . Może Katrin znajdzie Innego meszczyznę albo wróci do Gazeciarza ? Tego jeszcze nie wiem . EDIT Katrin nie chce przeprowadzić sie ze względu na swoje rośliny których zabrac nie może gdyż na działce Dona jest ziemia nie kożystna do uprawy ! EDIT Katrin wyrusza na cmętarz w poszukiwaniu nasion do swego ogródka . Zamiast nasion znajduję ... Ukochanego ducha ! Zakochuje się na nowo i ma zamiar byc z nim a nie z Donem który jak widac interesuję się byłą małżonką ! EDIT Katrin wysyła ukochanego ducha do labolatorium przeprowadzą na nim badanie które ma go ożywić . Niestety ... eksperyment nie udaj się i Katrin dostaje żywego ducha ! Gdy przyprowadziła go do domu Don wysłał go w zaświaty .... Ostatnio edytowane przez Hoop cola ^.^ : 06.09.2009 - 07:11 |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
ja gram juz 11 pokoleniem mojej rodzinki.
![]() Zaczęło się od rodziny Miligan, którą założyłam jako pierwszą po kupnie simsów. Dziewczyna i jej facet oraz jej siostra z mężem (nie pamiętam imion), parze zrobiłam dzidziusia, po jakimś czasie wzięli ślub, jej siostra ze swoim męzem mieli chyba 2 dzieci ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 17
|
![]()
Stworzenie rodziny, o której opowiem plasuje się mniej więcej na 5 czerwca (dotąd nimi gram). Emma Johnson urocza ruda panienka z piegami na twarzy w zielonej mini, marzyła o staniu się Prezenterką wiadomości, ale wyszło inaczej. Otóż moja panna Emma wprowadziła się na pustą parcelę przy ulicy lub alei Jarzębinowej w każdym razie za domem miała mały park z przecudnymi różowymi różami w Sunset Valley. Zaraz po wybudowaniu jej gniazdka zatrudniła się zgodnie ze swym pragnieniem w biurowcu "Wyniosłym" gdzie zdobyła zaledwie 3 awanse. Karierę zburzyła jej adopcja obecnego i jedynego dziecka Ellisa ówczesnego niemowlęcia przez co musiała rzucić pracę w dziennikarstwie i zająć się opieką oraz wychowaniem latorośli sprezentowanej przez władcę Sunset Valley (Dziurawca
![]() ![]() ![]() Na razie żałoba okryła oczy członków rodziny oprócz Stelli, ponieważ jest za młoda na to. (wiek : małe dziecko). I tak się kończy dzisiejsza opowieść edytnę jak poprowadzę dalej te neiszczęsne losy. ![]()
![]() |
#8 | |
Reputacja: 17
|
![]() Cytat:
Po dwudniowej żałobie (patrz wyżej - śmierć Emmy) cała rodzina doszła do siebie i na ich twarze wstąpił uśmiech promienny. Ponieważ Emma nauczyła wnuczkę chodzić i mówić Stella miała tylko jeszcze jedną ważną umiejętność do poznania korzystanie z toalety co niebawem nastąpiło. W międzyczasie Ellis awansował na śpiewaka w chórkach w karierze muzycznej (poziom 6 lub 7). Danielle uprawiała pokaźny ogródek pozostawiony przez swą teściową na pastwę wyschnięcia. Wyhodowała doskonały czosnek, paprykę, sałatę, pomidora i jabłoń oraz wyjątkowe drzewo pieniężne. Stella miała urodziny i stała się dzieckiem - odziedziczyła po tacie figurę (czyt. otyłą) oczy po babci Emmie (zielone) oraz po tacie włosy (czerwono-rude). Już jako dziecko nawiązała przyjaźń z Pawłem Kawalerem (synem Belli i Mortiego Kawalerów). Czas mijał, ąż w końcu Stella miała urodziny na nastolatkę. Nie miała robionej imprezy, ale zaprosiła jedynie swojego przyjaciela Pawła na tort. Po zdmuchnięciu świeczek jej tata dał występ grając na gitarze piosenkę "Improwizacje". Wszyscy bawili się wyśmienicie. Aktualnie Ellis ma za 6 lub 8 dni stać się emerytem, Danielle ma 95 lub 94 dni, a Stella 7 lub 9 dni do stania się młodym dorosłym. Emma co noc odwiedza swoich bliskich wychodząc z urny, którą umieściłem na komodzie w jej pokoju. Danielle napisała książkę pt. "Zamek - a kluczy brak". Stella podjęła się kuracji odchudzającej - po szkole chodzi na siłownię lub basen. Ellis ma za sobą 6 koncertów i niebawem (3 awanse) stanie się Gwiazdą Rocka. Jak dalej ich losy się potoczą... Edytnę. Edit: Właśnie zmarła Danielle ze starości w wieku 97 dni Simowych. Pogrążeni w żałobie państwo Johnson powrócili z tego stanu do normalności 3 dni po tym fakcie. Wtenczas Stella miała urodziny na młoda dorosłą, oczywiście została urządzona impreza, na której nie omieszkali byc: chłopak Stelki Paweł Kawaler z kuzynami i braćmi, sąsiadów oraz Terri Wan - przyjaciółki domu. Przyjęcie uznane za wspaniałe zwinszowało zdmuchnięcie świeczek przez jubilatkę - TAaaak wreszcie stała się młodą dorosłą... Ellis i Stelka spali do 12 po tej imprze kiedy wstali to młoda dorosła rozpoczęła kurację odchudzającą pełną parą, a Ellis awansował na głównego gitarzystę w karierze muzyka (8). Za kilka dni Stella zerwała ze swoich dotychczasowym chłopakiem Oliverem Briody, by zostać czymś więcej niż tylko zauroczeniem dla Pawła Kawalera - Oliver Briody to kuzyn Pawła (Oliver to syn Mary Frio córki Jareda i Claire Ursine, której druga córka Traci jest matką Pawła). Tak więc czym prędzej stała się jego dziewczyną Paweł +Stella. Mijał czas, a Stella sie starzała postanowiłem, że Paweł wprowadzi się do Willi Johnsonów. Tak też się stało zamieszkali razem. Paweł oświadczył się Stelli. Następnie wzięli prywatny ślub w przydomowym ogródku warzywnym. Ellis awansował na Ikonę POPu (9). Po jakichś 4 dniach Stella zaszła w ciążę. Dzisiaj (9 XI 2009) Stella powiła córeczkę - Natalię. Aktualnie Ellis mimo wieku 88 dni nadal jest aktywny zawodowo, Stella nigdzie nie pracuje zajmuje się wychowywaniem swojego niemowlęcia, ma 5 dni do stania się dorosłą, Paweł pracuje jako Żółtodziób w karierze sport (5) ma 4 dni do stania się dorosłym oraz rozwija umiejętność sport. Dalsze losy opiszę, gdy ciut posunę Wielką Sagę Johnsonów-Kawalerów.
![]() Ostatnio edytowane przez Łezka : 09.11.2009 - 18:58 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Stworzyłem młodego dorosłego (który już jest emerytem i zbliża się do śmierci) który się nazywa Zbyszek Kolka i pracował jako dziennikarz od roznosiciela gazet do głównego reportera i emerytury.
Więc tak, w księgarni (jest molem książkowym) poznał Agnieszkę Zadek i wyznał jej zauroczenie lecz okazało się że ona jest dziewczyną niejakiego Artiego i nie przyjmowała jego flirtów więc skończyło się zauroczenie. Rozwijał bardzo dobrze umiejętności. Poznał Molly French która była cukierniczką lecz okazało się po wprowadzeniu że jest już dosyć stara ![]() Pisał Zbyszek bardzo dużo artykułów za które otrzymywał wysokie honoraria i pisał wywiady. Poznał swoją pokojówkę Kate Pistachio z którą zamieszkał razem. Niestety okazało się że ona też jest dosyć stara i zerwali ze sobą. Niedługo potem urodził się nieślubny syn Zbyszka ze związku z Kate Pistachio, Parker który jest prawie młodym dorosłym. Poprzez swojego przyjaciela z pracy Wacława Kawalera poznał Bellę Kawaler w której się zakochał. Zaręczyli się i zawarli małżeństwo. Po jakimś czasie urodziła im się córka o imieniu Kasia. Kasia była dziecięcym wirtuozem dzięki czemu ma już 6 poziom gry na gitarze. Zbyszek przeszedł na emeryturę dzięki czemu ma okazję częściej chodzić na mecze i spotykać się ze swoimi starymi przyjaciółmi z pracy. Kasia stała się nastolatką która uczy się na trójki i czwórki, gra bardzo dobrze na gitarze, odziedziczyła po ojcu umiejętność pisania, sportu, majsterkowania i gotowania, a po matce także umiejętność gotowania, majsterkowania,sportu i gry na gitarze. Bella jest nadal dorosła, Zbyszek jest już starzejącym się emerytem, a Kasia nastolatką która jest singielką i uwielbia imprezy w swoim domu. ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
No to może ja coś napisze. Mam simke która nazwałam moim imieniem, czylia Michalina xD Aktualnie została ona gwiazdą Rocka i na mieście poznała pewnego faceta o imieniu Marty spotykali się a w powietrzu wisiała miłość. Dziewczyna nie była dla niego przeszkodą aby spotykać się z Michaliną, zakochany w niej po uszy porzucił swoją dziewczynę i oddał swoje serce Michalinie. Spędzili razem cudowną noc, ale w grę weszła ciąża. Misia urodziła dwóch synów, Konrada i Teodora, chłopaki niedługo wejdą w wiek dorosły i założą rodzinę. Mieszkają oni jednak tylko z matką, Michalina spotyka się z Teodorem ale najbardziej skupia się na karierze i wychowywaniu dzieci.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|