|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Z wizytą w angielskiej rezydencji:
Wiekowy dom, otoczony wielkim ogrodem, to nierzadki widok na angielskiej prowincji. Panuje tam niezwykły nastrój romantyczności i spokoju. Chciałbym zaprosić Was do jednej z takich posiadłości: To by było na tyle. Wybaczcie nie najlepsze zdjęcia. Oglądać. Komentować. Oceniać. Pozdrawiam
"Listen very carefully, I shall say this only once!" Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 23:25 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Z zewnątrz cudnie, w środku nieco gorzej, ale też fajnie. 9/10
#3 |
|
![]()
Bardzo ładny dom, ale mam parę zastrzeżeń co do środka
![]() Te firanki w kuchni mi nie pasują no i ten pierwszy, niebieski komin. Inny kolor był by ładniejszy. 9.
#4 |
Guest
|
![]()
Już samo pierwsze zdjęcie mnie zaciekawiło, więc oglądnęłam do końca.
Bryła bardzo ładna, ogród z resztą też. Duży plus za nią samą i otoczenie. Miałabym kilka zastrzeżeń, co do środka, ale co kto lubi. Niektóre pokoje są miłe dla oczu, niektóre nie, jak dla mnie. 9,5/10 Pozdr. |
![]() |
#5 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Śliczne!
![]() Mam co prawda jedno zastrzeżenie co do pustek w hallu, ale przy całej reszcie to jest nic. 10/10 |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Najlepsza według mnie jest bryła i otoczenie . W szczegóły co do aranżacji wnętrz się nie wdaje bo nie mam pojęcia o tym jak się urządza taki styl.
Ale bryła jest boska. Nie patrząc na wnętrza 10/10 ;p |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Bryła i ogród bardzo gustowne, ale w środku nie. Ocenka 6/10
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
mi się wydaje, ze wnętrza powinny takie być - trochę wieśniacze, stare i angielskie (o co właśnie chodzi)
popracuj nad akcentami, którymi mógłbyś zachwycić i próbuj wielu koncepcji rozmieszczenia mebli, ta która będzie najbardziej poprawna, a przy tym będzie utrzymana w jednym motywie przewodnim będzie na pewno najlepsza nie bój się dodawać czasami czegoś, co jest twoim, własnym pomysłem czegoś oryginalnego, co przyciągnie wzrok (tutaj duży plus za piec kaflowy - niektórym by to przez głowę nie przeszło) na zachętę 7 bo nie wszystko było idealne ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
dziewczyno masz styl 10/10
Edit:Sorka baba na zdjeciu nie wiedziałem sorka Ostatnio edytowane przez Mixliarder : 23.11.2009 - 16:30 |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|