|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
No tak, hmm...
Jest to mój pierwszy dom, więc nie zachwyca, ale myślę, że nie jest też aż taki straszny. Połączenie romantyzmu z nowoczesnością. Od razu uprzedzam, ze pokój dziecięcy mi się kompletnie nie udał ![]() No, to oceniajcie ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 05.02.2015 - 21:23 |
|
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Hm... Nie podoba mi się bryła. Taka jakaś bez wyrazu. Wewnątrz podoba mi się to mieszanie stylów. A pokoik dla dziecka jest bardzo fajny
![]() 8/10 |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie podoba mi się podłoga w kuchni (salonie :p) i pokoju dziecka, reszta cud miód ^^
#4 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Bryła też Ci się kompletnie nie udała...
Ale wnętrza znakomite, takie nowoczesne i minimalistyczne... chwilami ![]() I ciekawi mnie jak wyjeżdżało by się samochodem z takiego garażu ![]() 7,5/10 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Trochę jest jak te domki od EA czyli ogólem Nie zachwyca lecz jest nawet dobrze zrobiony. Bryła nie jest taka nudna choć dach wygląda jak wygenerowany automatycznie. ściany bez najmniejszego śladu tekstury trochę mnie dręczą. Dom w stylu amerykańskiego bungallowa a to zawsze jakiś styl - to wkoncu twój pierwszy dom.
PS. zastanawiają mnie te dziury zamiast sąsiadów ![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() |
#7 |
|
![]()
Dom jest bardzo "poprawny" tzn nie ma w nim ani krzty szaleństwa, pazura czy czegokolwiek innego. Jak pisali inny wyżej wygląda "maxisowo". Nie podoba mi się elewacja, wygląda jak goła ściana z trybu budowania. W środku za to nie jest najgorzej. Bardzo czysto, schludnie, "poprawnie" i moim zdaniem nie ma tu nic z romantyzmu. Podłoga w pokoju maluszka jest do bani, pasuje bardziej na taras w Hiszpanii niż do pokoju dziecka. I ta umywaleczka wciśnięta pod okno w łazience...
Nie powinno się robić zdjęć w trybie budowania/kupowania, widać siatkę itp. Ale całość oceniam pozytywnie :-) |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Bryła i ogród takie sobie. W środku jest nawet ładnie. Nie podoba mi się ta czerwień, podłoga w pokoju dziecka, duże okna w łazience. Pomieszczenia są troche puste, ale ogólnie nie jest źle
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Podoba mi się, ale miejscami źle dobrane kolory, bądź za pusto. Na przyszłość popracuj właśnie nad tym i nie żałuj dekoracji ! 9
|
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 17
|
![]()
Może najpierw powiem co mi się nie podoba:
1. Dach, jest jakiś taki wieloudziwnionowarstwowy ![]() ![]() 2. Umywalka w łazience niestety brzydko wygląda ze względu na to, że jest pod oknem. 3. Podłoga i fotel w pokoju dziecka wyglądają niefajnie. ![]() Co mi się podoba: 1. Sypialnio-gabinet rodziców. 2. Kuchnio-jadalnio-salon. Fajne kolorki. Ocena: 7,5/10 pkt.
|
|