|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hejka.
Mam duży problem, dla mnie to oznacza śmierć simów a raczej z dodatkiem Czas Wolny. Nie mogę uruchomić gry, jakby tego było mało to jest pęknięta płyta, malutka. I co robić złożyć reklamację czy zamówić OŻ? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Nie wiem czy dobrze mówię, ale wydaje mi się że pęknięcia ci nie przyjmą na reklamację, bardziej 'rozwarstwienie' się płyty (tak jak moje zwierzaki, nic z tym nie zrobie, a oddać nie mogę bo gdzieś zasiałam rachunek...)
osiedlowe życie jest fajne, dużo interakcji nowych z simami dochodzi więc chyba warto zamówić ; ) |
![]() |
#3 |
|
![]()
OOOOO
A to cud z trzy razy zakładałem tematy i nic Wszytko się zanosi,że muszę zamówić zamiast Zwierzaków, Osiedlowe Życie oczywyście 1 lutego. A to pech płyta i to w zły momencie gdzie ja mam oczy zresztą musiała pęknąć mi w napędzie (dam głowę uciąć,że dobrze wsadzałem) Ładny bigos kolejne 50 zł w błoto za CW i OŻ oraz Zwierzaki. Jestem w żałobie. |
![]() |
![]() |
#4 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Grę można uruchomić z Akcesorii "Rezydencje i ogrody" a to ostatnie wyszło i kosztuje dużo mniej niż dodatek.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Remus - Instalujesz RiO i masz Czas Wolny działający itp.
a to 24,90zł kosztuje |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Remus, a nie możesz zdjąć obrazu płyty CW (Deamon tools na przykład) i grać tym obrazem?
|
![]() |
#7 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Ale ja mnie nie interesują mini dodatki zacznę sie nimi interesować trochę później.
Ważne jest to,żeby kupić OŻ a wtedy płyta z CW jest niepotrzebna. |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]()
Remus...
Kupisz riO za 24zł Wgrasz i płyta od CW jest też nie potrzebna OMG @_@ inouexd - Ależ na nie naciskam ![]() Cytat:
![]() Rio- 24-32zł -Uruchamiasz na tym... Masz taniej, i dochodzi więcej opcji. Ostatnio edytowane przez lithium : 27.01.2010 - 13:00 |
|
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Deamon tools - To chyba piractwo - działa jak no cd crack >.<
Remus mówię kup RiO wyjdzie taniej . |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |