|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Dom "Entspannung" jest to niemiecka nazwa która oznacza odprężenie bez dluższych wstępów zapraszam!
A i podziękowania za pomoc w szczegółach: -Kowalino -Rooi Dom od frontu ![]() ![]() ![]() ![]() Ogród(pierwszy raz przejmuje się ogrodem i go robię więc nie bić!) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salon czy jak sie to zwie ![]() ![]() ![]() ![]() Kuchia ![]() ![]() ![]() Jadalnia ![]() ![]() ![]() Gabinet ![]() ![]() ![]() Sypialnie(2 w jednej) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Łazienka ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Tofik : 28.02.2010 - 12:26 |
|
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Dom jest bardzo ładny
![]() Podoba mi się PS. Szczegółach ![]() 10/10 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Błąd poprawiony nie piszę tera w mozilli więc nie podkreśla mi
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dom nie bardzo mi się podoba. Woda na froncie domu przy fundamentach wygląda dziwnie. W salonie, sypialni i kuchni jest za pusto. Czemu biurko wchodzi w zasłonke i okno? W salonie nowoczesny żyrandol kłóci się ze starodawną lampą. Jedynie fajny jest ogród i ciekawie zrobiona łazienka chociaż nie mogę przeboleć braku lustra nad umywalką
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Od zewnątrz zapowiadał się bardzo obiecująco
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Dziękuje widać każdy użytkownik ma inny gust jak i Sherlock a i EsteeM
|
![]() |
#7 |
Reputacja: 15
|
![]()
Tak średnio mi się podoba.
Czasami jest zbyt pusto w niektórych pomieszczeniach, zaś w innych (jak np. w jadalni) sim pewnie nie może dojść do środkowego krzesła ![]() 8
#8 |
Guest
|
![]()
Gio może ale jak usiądzie to już nie wstanie bez mojej pomocy i kodu jeszcze coś?
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Nie podoba mi się to jezioro o.o najfajniejszy z całego domu jest ogród. Do bryły nie pasują okna; brzydkie podłogi, za pusto. Ogółem mi się nie podoba za bardzo 6/10
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Jeszcze coś?
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|