|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Amanda jest niby ładna, ale coś nie pasuje. Jej wyraz twarzy; smutny a za razem chamski jakiś (chyba przez usta i brwi).
Tolka jest bardzo ładna, ale wydaje się jakby miała zbyt daleko wysuniętą żuchwę i ma też chyba za dużą dolną wargę. Strasznie NIE podobają mi się jej rajstopy. Ilona ma nienaturalnie zielone oczy i za duże usta. Ma za to najładniejszy strój. Moim zdaniem najładniejsza: Tolka. |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Tak szybko następna simka?
No ok. Caroline ma bardzo ładne oczy, ale dziwny nos i nie podobają mi się jej zbyt ciemne (według mnie) usta. Z tym, że ja po prostu takich szminek nie lubię. edit: I chyba brwi trochę za bardzo uniesione na zewnątrz. |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Dla mnie Caroline jest idealna.
Ma piękne, lekko arystokratyczne rysy i bardzo dobrze dobrany skin. W odróznieniu od poprzedniczki lubię cimne szminki, a tej simki jakoś nie mogę sobie wyobrazić w innej. Wygląda na bardzo wyniosłą kobietę. |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Ostatnio edytowane przez CrystalJessica : 11.06.2010 - 19:20 |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 14
|
![]()
Całkiem fajna
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
No teraz Ilona po przemianie jest o niebo lepsza. Tak jak chrupek zauważył; nie jest idealna, ale właśnie to jest w niej fajne. I jak zrobiłaś jej taki nos? Fajny jest. Nie jakiś zgrabny do przesady, ale właśnie naturalny jak nie wiem. Tylko jakoś mało włosów w grzywce.
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|