|
|
Zobacz wyniki ankiety: Co myślisz o tym domku? | |||
świetny! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
28 | 52.83% |
całkiem całkiem |
21 | 39.62% |
taki sobie |
4 | 7.55% |
niezbyt... |
0 | 0% |
beznadziejny! |
0 | 0% |
Głosujących: 53. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Nic specjalnego, domek taki "mój". Jako główny kolor obrałam sobie czerwony. Liczę na to, że się spodoba =)
PS: Rzutów nie ma =p Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 23:22 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ktoś nie wyłączył komputera ;D
Ogólnie podoba mi się, że cały domek utrzymany jest w czerwieni. A to okno (?) w łazience wymiata - jeden sim bierze prysznic a drugi go podgląda z podwórka ![]() Nie no, bardzo ładnie, chyba nawet nie mam się czego przyczepić ![]() Tak w sumie, to zagłosuję na "świetny" ![]() 10 *** EDIT: Oj tam, oj tam ![]() ![]() EDIT2: Ahaaaaś... już zajarzyłem xD Ostatnio edytowane przez Sherlock : 07.07.2010 - 21:06 |
![]() |
#3 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
@up: A czy zauważyłeś, że w tamtym oknie jest żaluzja? Poza tym, za domem jest gęsty las
![]() łazience ![]() Żaluzja wbudowana jest w okno! Bardzo się cieszę, że JUŻ zajarzyłeś ; D Dziękować za pierwszy komentarz ![]() @down: tapeta taka, bo gdybym dała czerwoną, Simy by oślepły ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 07.07.2010 - 21:08 |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 15
|
![]()
On jest taki sterylny! Ale muszę przyznać, że z chęcią bym w nim zamieszkał.
Jedyne co mi nie odpowiada to ściana w tym pokoju z komputerem- jakoś dziwnie kojarzy mi się z farbą oliwną w szkolnych łazienkach ![]() Generalnie, jak widać jest to prawie sam maxis, wyszło Ci super. ![]() 10 i pozdrawiam
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Przybywam, jak zapowiedziałem
![]() Domek ma ładną bryłę, brzydki czerwony, przytłaczający kolor. Od razu odechciewa się do niego wchodzić. Ale powiem, że wejść jest zrobione z pomyślunkiem! Wchodzę do domu i jestem w blado - czerwonym, długim jak warszawski kanał ściekowy hollu, a za winkiem widzę kuchnię ![]() W jadalni i łazience ta sama ściana? Dziwne, albo głupie ^^. Za dużo czerwonego, aż zrzygać się idzie. Wchodzisz tu - czerwony, tu - czerwony! MUR BETON ŚCIANA ŻELBETON! Ale powiem Ci, że podobają mi się okna i firanki i to nad sofą w salonie ^^ |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Fajny. z guścikiem, no i bez zbędnego przepychu.
10 |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Z zewnątrz świetny.
Korytarz i ten pokoju z komputerem najmniej mi się podobają. Salon fany tylko, że jak do takiego nowoczesnego domku to telewizor mógłby być lepszy. ![]() Jadalnia i kuchnia są świetnie urządzone i posiadają dobrane kolory. (choć ten róż, czy co to tam jest dokładnie to zbyt mi się nie podoba). W sypialni znowu fajne połączenie ścian, a do tego fajne lustra. ![]() Trochę się podoczepiałam, ale ogólne wrażenie mam celujące ![]() 10
#8 |
|
![]()
Super z zewnątrz i w środku, nie ma się czego uczepić, rzeczywiście jest black red and white, no oprócz roślin one nie są ani białe, ani czarne, ani czerwone, co by to było gdyby były(o my god) no i oczywiście 10/10
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Baaardzo ładna bryła. Ogólnie z zewnątrz dom wygląda świetnie, super projekt, ale w środku hmmm... no trzeba przyznać, że wszystko jest idealnie dobrane i zaprojektowane, fajny, nowoczesny styl, ale jak na mój gust to troszkę tam jest no hmm... za mało "przytulnie" jak na mieszkanie
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
A mnie się bardzo podoba.
![]() ![]()
|
|