|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Strasznie podobają mi się simki "modelki" (prezentujące włosy or sth) ze strony coolsims, nie wie może któraś z was przypadkiem gdzie mogę znaleźć taki lub podobny majkiaż? Chodzi mi głównie o usta, ale i oczy, cienie i maskarę : )
Z góry dzięki ; ) edit.: a i jeszcze dodam że chodzi mi o bardziej te simki/ tych simów nowszych aniżeli dodanych wcześniej : ) Ostatnio edytowane przez inoue : 01.10.2010 - 22:12 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
napisane jest że są z coolsims
![]()
![]() |
#3 |
|
![]()
One nie są z coolsims.
Na tej stronie jest może z 5 szminek o dziwacznej jakości i kolorze. Stawiam na jakąś azjatycką stronę z make-upem, ale dla mnie to szukanie igły w stogu siana.
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
przecież oczy też są z coolsims
róż do policzków jest na peggysims
![]() Ostatnio edytowane przez Violet : 02.10.2010 - 10:21 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
@up: to nie są dodatki z coolsmis Violet, oczy też są inne.
@pensivelane: no cóż, szkoda, ale jakby ktoś jednak coś znalazł to byłabym wdzięczna : ) A nie znasz może jakiś azjatyckich stron z dodatkami? Strasznie mi się podoba ich styl simów, robienia ciuchów i przy okazji ten makijaż.. (mam dwa linki z linkarnii już jakby co) |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
mogę ci podpowiedzieć moją ostatnio ulubioną stronę janita's sims - wrzuć w google, to jakiś blog
![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|