|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hejka poszukuję ubrań typu kimona ale takie dla nastolatków i młodych dorosłych,ważne by były one bardzo strojne jak dla królów i pospólstwa
![]() Muszą być odmienne^^ jedne bogato zdobione drugie mniej ^^ Jeśli chodzi o krew to sama nie wiem jaka to ma być najlepiej taka która będzie służyła za coś w rodzaju jak make up tylko ja chce to na ziemię i jak się da to taką by nie była razem z ubraniem ale taka bym mogła ja na ubranie nałożyć no chyba że nie ma czegoś takiego to już mój pech ![]() Co do cieni to nie chodzi mi o cienie do powiek a cienie pod oczami takie by sim wyglądał na bardzo chorego ![]() Och i jeszcze jedno potrzebuję tez kimon dla małych dzieci i dzieci^^tez takie jak wyżej wymienione^^ i włosów w stylu japońskich króli i królowych^^też dla obu wieków ![]() za pilną pomoc serdecznie dziękuję^^ AAA i zapomniałabym poszukuję również takich domów w stylu japońskim takie najlepiej duże zamki i małe chatki no wiecie dla bogaczy i biedaków^^ale w stylu japońskim^^ Sorki że post pod postem ale nikt z was nie znalazł ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Wielebny : 07.11.2010 - 15:31 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
przejrzyj sobie ten dział http://www.simscave.com/index.php?board=48.0
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
sorki że ponawiam ale czy nie widzieliście gdzieś tego typu cieni pod oczami ale z odcieniem fioletu lub takich by wyglądało na chore i zmęczone??
![]() do tego jeszcze potrzebuje takich delikatnych ale to delikatnych zarszczek dla starych simow bo te śliczne skiny które robią z simsów lalki nie widać na nich zmarszczek więc moje stare simki na stare nie wyglądają^^' a nie chce mocnych zmarszczek tylko takie delikatne^^ by podkreślić delikatnie starość ![]() a co do domków w stylu japońskim to chodzi mi o coś takiego jak na tym rysunku ![]() ![]() a o kimona dla kazdego wieku to chodzi mi coś tego typu ale też i bardziej strojne no i na the sims 2 oczywiście muszą być ![]() ![]() ![]() ![]() http://devol.jp/FA/tag/timeless-agency/ PS.Wszytkie foty są z googla
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|