|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]() Z okazji nadchodzącego Halloween przedstawiam wam straszny halloweenowy domek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
|
![]()
Ten dom jest boski!
A Mona- Lisa jest *****i XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD! ![]() ![]() Bardzo mi się podoba ! Happy Halloween! 10/10 nie mogę sie przyczepić! Oby tak dlalej ;d |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
o mamusiu!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Aż strach się bać xd. Super, wszystko dopracowane , po prostu idealne na Halloween
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Avenly ! Jestem pod wielkim wrażeniem. Aż mnie ciarki przeszły
![]() Szczególnie ta twarz w lustrze ![]() wszystko ze sobą gra widać że włożyłaś dużo pracy w ten dom |
![]() |
#6 |
Reputacja: 11
|
![]()
Genialny! Świetny klimat ma. Najbardziej podoba mi się łazienka, a w szczególności napis "keep out" : D Jednakże sima bym tam nie wprowadziła, mają za słabą psychikę, nie zniosły by widoku tych kościotrupów na ścianie : >
#7 |
Reputacja: 15
|
![]()
Mona Lisa mnie rozwaliła, tak samo jak to odbicie w lustrze w łazience
![]() Świetny domek, chociaż bardziej dla mnie to jest jakaś rupieciarnia ![]() 10
#8 |
|
![]()
uwielbiam twoje domy, dlatego już na sam widok autora tematu wiedziałam, że projekt będzie wyjątkowy. fantastyczne dodatki, zdjęcia, wykonanie (mi by to zajęło ze 2 lata). no cóż, nic innego jak dziesiątka
![]()
![]() |
#9 |
|
![]()
Nie chciałabym w takim mieszkać
![]() Jest znakomity, dopracowany, przerażający (moja polonistka właśnie wyktnąła mi by zestawienie ze sobą zupełnie różnych przymiotników ![]() Bardzo lubię domy w takich klimatach - wyróżniają się. Podoba mi się tan lekki rozgardiasz, bałagan, ale jednoczesne wrażenie, że wszystko nie jest poukładane przypadkowo tylko ma swoje miejsce. Poza tym idealna pora na taki dom ![]() Halloween! Ocena: 10/10 |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Ja to chyba jestem jakaś niewyżyta, ale dzisiaj mam ochotę pójść w takie miejsce >) Ta twarz w lustrze mnie zabiła. Będę się teraz bała patrzeć w lustro w łazience : o 10/10 ofc.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|