|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Wybaczcie za to Miley Cyrus, nie miałem żadnego pomysłu
![]() Bryła domu: Wejście: Łazienka: Sypialnia (1): Sypialnia (2): Kuchnia (1): Kuchnia (2): Kołodomek 1: Salon: Kołodomek 2: Ogródek (1): Ogródek (2): Dom bez dachu/Podział pomieszczeń: Wybaczcie że sami musicie włączać linki, ale jak próbowałem ustawić w znacznikach to się nie pojawiało :< Od razu mówię że nienawidzę dużych pomieszczeń dlatego wszystko takie skromne. Te Kołodomki są takie słabe bo... nie wiedziałem co tam dać a nie chciałem żeby było pusto. Najbardziej jestem zadowolony z ogródka, sypialni i łazienki. Jak zacznę grać tą postacią to zrobię w Kołodomkach akcesoria do czarowania więc będzie tak... inaczej ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 27.01.2015 - 22:26 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
No,mi się podoba. Nigdy nie grałam w ts1,ale tak sobie ją wyobrażałam
![]()
![]() |
#3 |
|
![]()
Hmm co tu można powiedzieć nie lubię Miley Cyrus ale jeśli mam oceniać dom to powiem szczerze że mi się nie podoba
-jeśli chodzi o wejście to te kwiaty źle się prezentują na tle okna poprostu nie mogą być zastawiane. -kolorystyka ścian jest źle dobrana np;sypialnia róż i żółć do siebie nie pasują nie będę już wymieniać bo tego jest dużo -Jeśli chodzi o ogród to jest to tak zwany pustostan żadnych kwiatów oprócz przed wejściem. Dom mi się nie podoba moja ocena to 3/10 |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Bryła jest taka sobie. Dodałbym piętro. Rozkład pomieszczeń jest za skomplikowany. Ten płotek przed domem jest dość 'wieśniacki', ale może o taki efekt Ci chodziło. Już mógłby być ten czarny. Te kwiaty przed domem bym wyrzucił i zamienił na krzewy róż. Te za 100$ w roślinach. Przydałby się chodnik do domu. 5/10
Łazienka jest za ciasna i za niebieska. Lepiej byłoby tam dać jakieś jasne kafelki o prostych wzorach. Jak by się weszło do tej łazienki, to od razu skupiłoby się wzrok na podłodze, a nie o to chodzi prawda? Ten zielony dywanik przed prysznicem jest straszny. 6/10 Co do sypialni to mam takie fajne powiedzenie: "Każde krzesło z innej parafii", czyli każda rzecz wygląda inaczej, nic do siebie nie pasuje.No może tylko ten kwiat i przeszklona szafka. Nie wystarczy, że dwie rzeczy są żółte, aby do siebie. Często można znaleźć w internecie całe komplety, a maxis tez takie ma. Trzeba tylko je wykorzystać. 7/10 Kuchnia mi się nie podoba. Źle dobrane meble, dziwna podłoga. Ten bambusowy stół nijak pasuje do reszty, a ta tablica ze zdjęciami pasuje tam jak wół do karety. Ewentualnie takie coś do gabinetu, ale jak najbardziej wskazane do studia. Ten zielony stół i krzesła, to raczej do parku. 4/10 Kołodomki - czy nie lepiej byłoby zrobić zwykły, porządny ogród, a nie jakieś dziwaczne kołodomki? Są one dość puste i skromne, a w pierwszym krzesło znajduje się w skrzynce na kwiaty. 3/10 Salon to rozpacz. Różowy dywan i pomarańczowe ściany? Przy tej grze masz najtańsze i najbrzydsze krzesła. Nowoczesna szafka RTV i klasyczne biblioteczka (podoba mi się ta biblioteczka, chciałbym link). 5/10 Szopa mi się podoba, chociaż nie przypomina szopy. 9/10 39/70, czyli trochę ponad połowa. |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
boże, dom jest dla mnie za pospolity, już wiele podobnych widziałam. no i jeszcze te niedobrane kolory -.-
2,5 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|