|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
A więc przedstawiam moją pierwszą simkę, która coś zbytnio mi nie wyszła, ale mimo wszystko jak dla mnie ma w sobie to coś.
KATE Kate jest nastoletnią imprezowiczką. Jej rodzice ciągle dawali jej szlabany, jednak ona miała to gdzieś. W końcu zbuntowana dziewczyna uciekła. W klubie poznała starszego mężczyznę, który ją przygarnął. Zamieszkali w małej kawalerce w trójkę - Harry, Kate i jej chłopak. ![]() ![]() Strój codzienny ![]() Strój wizytowy ![]() Pidżama ![]() Strój sportowy ![]() Strój kąpielowy ![]() Tak jak pisałam - Kate uwielbia imprezować późną nocą (przez co często jest łapana przez policję ![]() ![]() ![]() niewypał z niej ;d |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Sliczne oczy *.* i fryyz !
Ma taka dluga twarz, wklesla dolna warge i dziwny nos : d fajnie jest ubrana xD 7/10 ; ) |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Koloroooowaa ! *-*
Wygląda trochu staro, nos ma za wysoko, reszta gites majonez. ♥ |
![]() |
#4 |
|
![]()
Dzięki za komentarze
![]() ![]() a tymczasem przedstawiam nową simkę, tym razem starszą. ![]() Laura jest młodą kucharką, która przyjechała do nowego miasta, by znaleźć tego jedynego i założyć rodzinę. Wykorzysta swoje umiejętności kucharskie na oczarowanie nowego chłopaka (o ile takiego znajdzie ![]() ![]() ![]() Codzienne ![]() Wizytowe ![]() Pidżama ![]() Sportowe ![]() Kąpielowe ![]() Ostatnio edytowane przez Połówka : 20.02.2011 - 15:47 |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 11
|
![]()
ta druga laska ma taką specyficzną twarz, że nie potrafię nic więcej powiedzieć. joł! dziękuję, dobranoc.
|
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Kate - na początku myślałam, że to młoda dorosła, a potem przeczytałam
"nastoletnią imprezowiczką" i aż mnie wmurowało. Strasznie staro wygląda imo. Laura - albo włosy są za wysoko, albo głowa za nisko. Zgadzam się z brzosem co do tej twarzy.
![]() |
#7 |
|
![]()
bo to przez alkohol tak staro wygląda :c nie wiesz, że alkohol szkodzi ? .
|
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Ta simka jest ekhem... zupełnie inna
![]() KIM Zapodziało mi się gdzieś ubranie codzienne :c . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie wnikajcie - nudziło mi się ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Kim - pierwsze nasuwające się słowo - szpetot - bez obrazy ^^
Za mocny makijaż (tak samo u dwóch pozostałych simek), malusieńkie usteczka i okropnie sztuczne oczy. Wygląda przesadnie słodko i widać podobieństwo do świnki Piggy. Ale jak napisałaś - nie wnikam : D p.s. Nie piszemy posta pod postem ; pp
Ostatnio edytowane przez Shannon : 22.02.2011 - 09:05 |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
właśnie o to chodziło, żeby była aż za słodka
![]() a z tego co wiem, to tu można dwa posty pod rząd, bo tu się posty nie nabijają. a zresztą jakbym editowała to byś nie wiedziała że dodałam :c |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|