|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Cześć.
Chciałbym zaprezentować Wam mój 2 dom. Tak jak moje poprzednie dzieło jest utrzymany w nowoczesnym stylu, jednak ten projekt został nieco bardziej przemyślany. Również nie użyłem w nim dodatków z neta. Właściciel, Francisco Lachowski: ![]() Bryła: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przedpokój: ![]() ![]() Salon: ![]() ![]() ![]() Jadalnia: ![]() Kuchnia: ![]() ![]() Łazienka: ![]() ![]() Wchodzimy na piętro: ![]() ![]() ![]() Łazienka na piętrze: ![]() Sypialnia: ![]() ![]() ![]() Zagospodarowanie terenu przed domem: ![]() ![]() ![]() ![]() i za domem: ![]() ![]() ![]() Rzut na parter: ![]() Rzut na piętro: ![]() Rzut na całość z góry (niektóre drzewa niestety się pochowały): ![]() Koniec. Komentujcie ![]() rath. |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 11
|
![]()
Bardzo ładny. Chodziarz niepotrzebne jest to lustro i chusteczki w przedpokoju. to taka uwaga.
Tak to super |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
O! Ten jest o wiele lepszy od poprzedniego. Jedyne co mnie drażni to wzorek na meblach w kuchni. Teraz się postarałeś 8/10. 1 za kuchnie, a 2 za otoczenie.
__________________ pozdrawiam |
![]() |
#4 |
Reputacja: 12
|
![]()
proponuję używać jeszcze więcej x
Nie podoba mi się kuchnia, ogród, łazienki. Reszta całkiem całkiem
#5 |
Guest
|
![]()
@agápi- 'proponuję używać jeszcze więcej x'- co chciałeś wyrazić przez to zdanie? Nie mam pojęcia o co chodzi.
Co do łazienek i ogrodu- to są moje najsłabsze strony hehe. Dzięki za komentarze ![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 12
|
![]()
no bo te zdjęcia są takie rozjechane
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jakoś nie mogę się połapać w tym domu. Jest bardzo nowoczesny, ale przez to dziwny. Ta bryła mnie odstrasza. W ogóle wygląda tak, jakbyś swój poprzedni domek przerobił.
Kuchnia jest taka przytłaczająca - ten wzór na ścianie nie współgra z tym na meblach (który z kolei zupełnie nie pasuje). Ogród właśnie, moim zdaniem, jest Twoją mocną stroną, bo najlepiej Ci wychodzi. Poprzedni dom bardziej mi się podobał. |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
bryła ogólnie ładna. ale nie pasuje mi ogrodzenie. wygląda jakby był w więzieniu. (; w środku bardzo dobry klimat jest.
![]() 9/10 . Pozdro ![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 11
|
![]()
Na zdjęciach ściany dość "roztańczone", nie wygląda to dobrze.
Dom bardzo nowoczesny zarówno bryła jak i wnętrza. Jedyne co mi się nie podoba to biało czerwone paski na ścianach. Za najlepsze pomieszczenia w tym domu uważam salon na piętrze, sypialnię i łazienki.
![]() |
#10 |
Reputacja: 10
|
![]()
wow, całkiem fajny!
tylko w salonie i łazience jest trochę za pusto ![]() ogólna ocena - 9,5/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|