|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]() Tym razem typowy modern. Trochę dużo zdjęć wyszło, ale nie potrafiłam wybrać najlepszych, więc jakoś musicie to przeżyć
![]() Dom z zewnątrz i ogród ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Siłownia ![]() ![]() Sauna ![]() Hall ![]() ![]() ![]() Kuchnia i jadalnia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salon ![]() ![]() ![]() ![]() Jaccuzi ![]() ![]() Łazienka ![]() ![]() ![]() ![]() Sypialnia ![]() ![]() ![]() Sypialnia nastolatka ![]() ![]() ![]() Garderoba ![]() Łazienka ![]() ![]() ![]() ![]() Piwnica: Kręgle ![]() ![]() Pralnia ![]() ![]()
![]() |
#2 |
|
![]()
Nie zmieściło się w jednej notce
![]() Klub ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rzuty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3 |
|
![]()
przepiękna bryła ;d
cud xD jadalnia mi sie bardzo ale to bardzo podoba ,łazienka czad,sypialna rodziców ? jest sliczna to łózko ;p ,sypialnia nastolatka fajna xd ,nie podoba misie jedynie kuchania moze temu ze nie lubie zielonego ;p heeh ogród sliczny 10/10 |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Taki piękny dom i tylko jeden koment!? : O
Łazienki i altanka ![]() Nie kumam tylko po co klub w piwnicy, ale to drobny szczegół. I nie podoba mi się sypialnia tych... dorosłych. Skąd ściągasz takie ładniutkie meble? : >
![]() |
#5 |
|
![]()
Bryła jest boska!Altanka najbardziej mi przypadła do gustu.Po prostu brak słów!
10/10
#6 |
Guest
|
![]()
Yey, mój pierwszy post
![]() A twoje dzieło, godne uwagi. Bardzo podoba mi się taki styl, modernistyczny i z klimatem. Łazienka w tych odcieniach brązu. świetna. Uważam że pomieszczenia troszkę za małe. Duże wrażenie robi ogród, otoczenie wokół basenu, widać że w ten dom włożony dużo pracy. 10/10 jestem pod wrażeniem ![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Takie domy ratują ten dział.Aż sentymentalnie się robi kiedy ogląda się takie dobre projekty.Niewiem tylko po co kręgielnia i klub?
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Robi wrażenie
![]() Ogród jest czarujący, niesamowity- no mega. Bryła trochę za skomplikowana. Wnętrze jest świetne. Kręgielnia, klub- czego w tym domu nie ma? ![]() 10 |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Piękny dom elegancko urządzony i dopracowany w każdym szczególe , tylko pytam się jak ten samochód ma wyjechać z pod tego dachu?
Może wyda się to dziwne, ale mi przeszkadza te nienaturalne ustawienie samochodu ![]() Ale i tak ocenie ten piękny dom na 10/10 ![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Świetny domek
![]() Bryła nawet bardzo skomplikowana ale dodaje uroku... Bogaty ogród i dużo w nim rzeczy a to lubie. 10/10 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|