|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Apartament ten zamieszkuje młode małżeństwo z malutką córeczką. Mieszkanie jest utrzymane w stylu modernistycznym z małą nutką indywidualności pani domu
![]() ![]() Zapraszam! Wejście do mieszkania: ![]() Korytarz: ![]() ![]() ![]() Salon z aneksem kuchennym: ![]() ![]() ![]() ![]() Łazienka: ![]() ![]() ![]() Gabinet: ![]() ![]() ![]() Sypialnia: ![]() ![]() ![]() Pokój dziecięcy: ![]() ![]() ![]() ![]() Rzut: ![]() Plus widok z okna z salonu: ![]() Mam nadzieję, że zdjęcia mi wyszły - miałam z nimi mały problem z powodu zbugowanej parceli... |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 14
|
![]()
Zacznę od tego, co mi się podoba:
- widać, że się starałaś, - mieszkanie ma prawie bardzo fajny, realistyczny klimat, - fajnie, że dodałaś kaloryfery, choć niektóre z nich mi sie zupełnie nie podobają Natomiast nie podoba mi się: - zielone sciany - ten odcień zieleni wygląd amoim zdaniem paskudnie i tandetnie, ponieważ jest bardzo jaskarawy i jest go zdecydowanie za dużo, - nie podoba mi sie rownież połączenie teog zielonego z różowymi akcentami jak szafka TV w salonie - efekt jest moim zdaniem niemiły dla oka - jak dla mnie za dużo elementów ogólnie występuje, troszke za dużo zbędnych dupereli, np. różne rzeczy na ścianach - moim zdaniem przy tak intensywnej barwie scian ozdoby wnosza poczucie przepychu i chaosu; nie wiadomo na co patrzec, - niektóre meble mi sie zupełnie nie podobaja, tzn. samo ich wykonanie/jakość, np. komplet z sypialni, ktory w dodatku jest jeszcze rozowy, co moim zdaniem wyglada troche tandetnie, oraz meble oraz sciany w pokoju dzieciecym - niby ok, ale moglyby byc lepsze To chyba wszystko ![]() Ogólnie nie jest źle i widze w tobie duży potencjał ![]() narazie 6/10
#3 |
Guest
|
![]()
Jak dla mnie jedyne co jest złe to to połączenie zielonego z różowym. Super gabinet i łazienka
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Ja też bym się czepił tylko zielonego i różowego. Poza tym jest fajnie
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 11
|
![]()
Zawsze mi się zdawało, że nowoczesne mieszkania są nieco chłodne ale Twoja praca pokazuje, że tak nie koniecznie musi być. Wnętrza bardzo przytulne, ładnie ozdobione, pełne różnych przedmiotów, nie ma wątpliwości, że ktoś tam mieszka
![]()
![]() |
#6 |
|
![]()
Pokój dziecięcy jest różowy.A moja droga trzeba myśleć o obydwóch płciach dziecka! za to dostaniesz 8/10!
#7 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
według mnie te zielone ściany to kompletna masakra, nie podoba mi się, jak wcześniej napisane wygląda to tandetnie.
łazienka jest ładna, sypialnia też. a pokój dla dziecka jest cudowny. ![]() ![]() ![]()
#9 |
|
![]()
Dziękuję za tak wysokie noty - szczerze nie spodziewałam się, że będzie aż tak dobrze :0 Tyle, że z tymi paroma osobami, którym nie podoba się ta zieleń - nie zgodzę się. Chciałam aby ten kolor nadał temu mieszkaniu trochę osobliwego i osobistego uroku i poza tym zielony to taki żywy kolor i ładnie skomponował mi się z resztą kolorów, więc nie zgodzę się z Wami. Moim zdaniem właśnie ta zieleń nadaje takiego "czegoś" temu projektowi
![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() Cytat:
Najlepiej wyszedł Ci pokoik dziecięcy. Jest po prostu przeuroczy. Ogólnie mieszkanko niczego sobie ![]() |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|