|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Mówię bardzo szczerze
![]() Nie wiem co powiedzieć, simka nie jest brzydka, a nawet ma ładne rysy ale wygląda jak striptizerka lub któś podobny ![]() Podsumowując gdybyś dobrała inną fryzurę np długie włosy i usunęła 'stylową' opaskę, oraz zmieniła ordynarny w tym przypadku kolor szminki na jakiś mniej wyrazisty było by dobrze, a nawet bardzo dobrze. Póki co oceniam simkę na 5/10 Rozwijaj się ![]() Ostatnio edytowane przez Spectrum : 21.06.2011 - 19:45 |
![]() |
#3 |
|
![]()
Dzięki, dzięki za opinię i ocenę
![]() Zastosuję się i zobaczę co z tego wyjdzie ^^ |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
ona jest IDEALNA na bycie wampirem =DDD
tylko ta 'przepaska' na szyi nie pasuje, psuje caly efekt jej 'mrocznej elegancji'. ma zbyt wyrazista szminke i nienaturalne rzesy. czekam na nastepne :> |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
A mnie rzęsy się podobają ^^
Ta ''obroża'' na szyi... no wiesz ![]() Szminka zbyt wyrazista, no ale o tym wspomniała już muffindance. 6,9/10
![]() |
#6 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 15
|
![]()
Lily to taka typowa renesansowa simka- strasznie mi się podoba. Tylko trochę za dużo tapety- bez niej byłaby chyba lepsza. Bo jak sama powiedziałaś- jest naturalna
![]() CO do drugiej simki to nie mam jakoś zdania, źle mi się skojarzyła jakoś ![]()
#9 |
|
![]()
Lily ma oczy jak by się czegoś najarała 3/10
Ethel to wyglada jak lalka (jeśli o to Ci chodziło to ci sie udało) 8/10 Ginger jest b. ładna 9/10 (-1 za ubranie) Jagoda czyżby coś z ustami? 6/10 |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ginger ma swój urok a także coś nie tak z nosem
![]() Lily wygląda jakby pochodziła nie z tej epoki tak jak powiedział Gio 'typowa renesansowa simka' ![]() Jagoda hmm... wygląda na bezdomną, ale tak na poważnie ma za mały odstęp między nosem, a ustami a one z kolei są za grube, więc ją ocenie na 7/10 ![]() Rób dalej simki wychodzą ci coraz lepiej Pozdrawiam |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|