|
![]() |
#1 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ostatnio edytowane przez Liv : 11.09.2011 - 07:09 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Po pierwsze niedopuszczalne jest to, że wstawiasz zdjęcie twarzy, gdzie simka ma zamknięte oczy.
Z tego co widzę ma brzydkie usta - górna warga jest zbyt wydatna. Okropnie simka wygląda w drugiej fryzurze. Ma za ciemne brwi. |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
zdjęcie z zamkniętymi oczami? źle.
ale co widzę ze zdjęcia z drugą fryzurą - po pierwsze dziwne usta i może mi się wydaje, ale ma jakąś dużą brodę. staraj się też bardziej kombinować z twarzą. ustawiaj sama jej wygląd, w tym tez oczu, nosa itd i ich ustawień na twarzy. druga fryzura jej nie pasuje, bo ona ma za bardzo wydłużoną twarz. a brwi też ma dziwne. i jest strasznie, strasznie chuda. praktycznie rąk nie widać ;d |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Mam wrażenie, że simka robiona na szybko, bez starań. Usta są za wysoko, okropny kolor szminki, zdecydowanie za chuda. Searle ma rację - za ciemne brwi i okropna fryzura w wizytowym stroju.
Postaraj się robić lepsze zdjęcia.
![]() |
#5 |
|
![]()
W drugiej fryzurze wygląda okropnie
![]() Za ciemne brwi. Nos mi się nie podoba. No cóż... Bardziej szczegółowo skomentować nie mogę, bo tak jak pisali już inni, na pierwszym zdjęciu simka ma zamknięte oczy.
![]() |
#6 |
|
![]()
Dziękuję wszystkim za komentarze
Połówka - Ja zawsze robię bardzo chude simy Searle - No teraz zauważyłam, że ta kretynka je zamknęła Arancje - gdyby tak się zastanowic faktycznie Nesyetta - Postaram się ![]() Dziękuję wam za komentarze. Obiecuję poprawę ![]()
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Hehe nie przejmuj się ja też zawsze robię chude simy wiec...
Trochę nie pasuje jej ta druga fryzurka w stroju wizytowym ale taki poza tym simka śliczna ;* |
![]() |
#8 |
|
![]()
Hmm, no cóż. Mam nieodparte wrażenie, że wybrałaś jedną z już gotowych simek, zmieniłaś jej ubranie, fryzurę, makijaż i wstawiłaś na forum. Żadnych rewelacji nie ma. Przykro mi.
Oczywiście nie mówię, że jest brzydka, broń od tego! Śliczna jest, ale widziałam takich już dość dużo. |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
A oto moja nowa simka:
![]() Jest spokojną, młodą dziennikarką. Uwielbia zakupy i kolor żółty. ![]() Ubranie codzienne: ![]() Wizytowe: ![]() ![]() Mam nadzieję, że wam się podoba. Dziękuję za dotychczasowe komentarze i zapraszam do pisania nowych.
![]() |
#10 |
|
![]()
W przypadku Lucy nie pasuje mi coś w brodzie. Nie wiem, czy to kwestia za wysoko położonych ust, czy sam kształt podbródka. Za szerokie nozdrza jak na mój gust, ale sama nie potrafię stworzyć nosa idealnego, więc nie masz za to minusa w mojej ocenie. Wolę prezentacje simek w ciekawych pozach, nie znoszę patrzeć na mnóstwo sztucznych simek w CASie. Podałaś tylko strój wizytowy i codzienny, a co z resztą?
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|