|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam. Zgodnie z moją częstotliwością dziś wypada 3 dzień bez domu.
![]() ![]() ![]() Proszę: Z zewnątrz: ![]() ![]() Garaż: ![]() Taras: ![]() Salon Góra: ![]() ![]() Sypialnia Góra: ![]() ![]() ![]() Łazienka Góra(To był eksperyment ![]() ![]() ![]() Rzut: ![]() Kuchnia: ![]() ![]() Saloniko-Jadalnia ![]() ![]() ![]() Łazienka Dół: ![]() ![]() ![]() Pralnia: ![]() ![]() Sypialnia Dół: ![]() ![]() Rzut: ![]() Komentujcie ![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Z eksperymentami bywa różnie... ale w Twoim wypadku wyszło całkiem nieźle. Co do pół-ścianek to znalazłam je tylko w kuchnio-jadalnio-salonie xD Ale do rzeczy...
Bryła domu jest ładna, aczkolwiek ten garaż trochę mi nie pasuje... Górny salon jest przecudny! Sypialnia też utrzymana w takim klimacie, ale kilka obrazów nadałoby jej ciepła. Łazienka nie spodobała mi się. W porównaniu do pozostałych pokoi na piętrze, jest po prostu zbyt "kolorowa". Schodząc na dół robi się ciekawie... Łazienka -miłe zaskoczenie w porównaniu do góry. Sypialnia i pralnia również zwróciły moją uwagę. Co do kuchni- byłoby świetnie, gdyby nie te płytki (po prostu ich nie lubię; ) Kącik wypoczynkowy z TV w porządku, ale sofa mogłaby być trochę dalej od ekranu (- funkcjonalność). Podsumowując eksperyment jest na "+", ale można byłoby go jeszcze dopracować ![]()
#3 |
Guest
|
![]()
Okey, no rozwijasz się, rozwijasz
![]() ![]() Inne pomieszczenie są naprawdę fajne, najbardziej podoba mi się łazienka( ta z trójkątną wanną ![]() Łazienka eksperymentalna, nie podoba mi się, ale się ciesze, że eksperymentujesz z kolorami ![]() ![]() Ocenię na 6/10 wiem że w poprzednim też oceniłem coś koło tego, a tamten projekt był gorszy od tego, ale uważam, że stać cię na więcej i że się rozwijasz więc oceniam na wspomniane 6/10 no i gratuluję twojego najlepszego domku Ps. W bryle nie podoba mi się ten czarny tynk :? |
![]() |
#4 |
|
![]()
Bryła i otoczenie - Błagam, dlaczego zrobiłeś to na tej parceli? Nie podoba mi się miejsce w którym jest garaż. Poza tym bryła mi się nie bardzo podoba. No i dach w garażu jest dziwny. Poza tym jak już wspomniałam taki dom nie pasuje do otoczenia
Taras (garażu nie oceniam, nie ma po co) - Nic do siebie nie pasuje. Krzesła nie wiem skąd wziąłeś, czerwone lampki nie pasują, szachownicę z tego co wiem można od razu kupić białą a jak nie to zmienić kolor. Salon - Obrazy i czerwone lampki nie pasują. Do każdego domu wciskasz te ciemne obrazy i najczęściej tam gdzie one nie pasują. No i stolik nie pasuje kolorystycznie. Te roślinki mi się nie podobają, one raczej pasują na zewnątrz, przed dom albo na taras. Sypialnia - Oprócz tych roślinek to mi się podoba. No i ta lampka za wieżą mogłaby mieć trochę bardziej brązowy kolor. Łazienka - Mogę ci zabronić robić eksperymenty? Nie no, jasne, rób ale nie takie pomieszanie z poplątaniem. Nic do siebie nie pasuje i ogólnie jest brzydko. Kuchnia - Podłoga mi się nie podoba, meble w kuchni też nie. Układ szafek też mi nie przypadł do gustu. Salono-jadalnia - O M G ![]() Łazienka - Te rolety (?) powinny mieć albo inny, pasujący kolor albo powinny być inne. Ogólnie nawet ładna. No oczywiście oprócz tego zielonego obrazu. Pralnia - Zwyczajna, co tu oceniać. Kolor nie pasuje, lampki i te kwiaty. Sypialnia na dole - Nie rozumiem dlaczego jeśli robisz kwiat po jednej stronie to musisz go też zrobić po drugiej. To naprawdę nie wygląda dobrze a w tym pokoju tak właśnie jest. Podłoga nie pasuje. Podsumowując. Jest już lepiej ale wciąż nie jest to piękne. No i przestałeś robić w końcu te pół-ścianki. W każdym bądź razie poprawiasz się ale wciąż popełniasz błędy. Moja ocena to 5,5/10 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Jesteś surowa jak zwykle
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Ciut za pusto jak dla mnie. W niektórych pomieszczeniach jest albo za mało mebli, albo za mało dekoracji. Z zewnątrz dom niespecjalnie trafia w mój gust, a najbardziej przeszkadza mi chyba ekspozycja garażu. Kiedy robisz zdjęcia, powinieneś je robić z włączonym widokiem dachu, dzięki temu efekt zdjęć z zewnątrz jest "naturalniejszy".
Taras zdecydowanie za bardzo zawalony krzesłami nie wiadomo po co, lampy, które nadają się do wystroju wnętrza też nie pasują. Salon nie przypomina w niczym salonu w rozumieniu salonu jaki można znaleźć w domach. Mnie osobiście przywodzi to na myśl przedsionek w jakimś biurowcu, gdzie sekretarka każe poczekać na swojego szefa ![]() Sypialnia pusta i monotonna. Za mało dekoracji, efekt ogólnie nudny. Łazienka, o zgrozo, cierpi na nadmiar wzorów. Kafelki ze ścian totalnie nie pasują do tych z podłogi. Jedno z drugim się gryzie. Kuchnia zimna i przypominająca mi amerykański bar mleczny z lat 60. Łazienka na dole prezentuje się już lepiej, aczkolwiek ściany z podłogą wciąż średnio dopasowane ![]() Sypialnia na dole podobnie jak ta na górze jest za pusta i nie podobają mi się kolory w niej użyte. Ogólna ocena: 5/10 na zachętę ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Mnie ten dom się nie podoba. Poprzedni był o niebo lepszy.
Z zewnątrz przypomina mi to jakieś muzeum sztuki nowoczesnej. Garaż jest źle usytuowany - za daleko od domu. Zastosowałeś okna bardzo nowoczesne, więc użycie zasłon czy firan nie pasowałoby, ale żaluzje przede wszystkim w sypialni są jak najbardziej wskazane (w łazience na szczęście zastosowałeś je). W łazienkach zupełnie nie podoba mi się połączenie tych kolorów - strasznie się gryzą. W kuchni do niczego nie pasuje ta gitara na ścianie. Gdzieniegdzie nie spodobało mi się, że okna są przy rogach ściany np w pralni. Jak najbardziej na plus, że ograniczyłeś się do użycia półścianek do minimum ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|