|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
oto moj dom, robilam go na najwiekszej parceli ktora mozna zdobyc w edycji miasta
![]() siedzialam nad nim ok 5 godzin wiec troche sie nameczylam.. nie mam prawie zadnych nie oficjalnych dodatkow z netu bo nie umiem szukac tak wiec badzcie delikatni ![]() ![]() Stajnia: ![]() ![]() ![]() Ogrodek warzywny: ![]() Miejsce dla zakochanych (i kocurka): ![]() Dom: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PARTER: Salon: ![]() Kuchnia: ![]() ![]() Spizarnia: ![]() Garderoba dla gosci: ![]() Mini jacuzzi: ![]() Gabinet: ![]() Pralnia: ![]() Garaz: ![]() Korytarz: ![]() PIĘTRO: Korytarz: ![]() Pokoj psa i kota: ![]() Pomieszczenie z higienatorem zwierzecym: ![]() Sypialnia Simki: ![]() Lazienki- 1 dla simki, 2 dla lokaja ![]() ![]() Sypialnia Lokaja z garderoba (taka sama garderobe ma simka): ![]() Rzuty: ![]() ![]() ![]() Nie wiem tylko co wybudowac lub zrobic z prawym dolnym rogiem parceli jest tam dosc sporo pustej przestrzeni.. a wiec oceniajcie mnie ![]() Ostatnio edytowane przez distractme : 08.12.2011 - 16:34 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Ogólnie jest super jednak dla mnie ten dom jest za duży (tak, do tej pory siedzę w apartamentach w Brigdepoint
![]() Niektóre pomieszczenia są zbyt małe a inne z kolei zbyt duże! 7/10 ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 14
|
![]()
Jakoś dziwnie urządzony, pomieszczenia są puste.
Na zewnątrz wygląda nieźle, ale tylko z jednej strony xD Moja ocena: 7/10. |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Ja bym dodał drzewa, krzaki, kwiaty, ławeczki, ścieżki, jakąś altankę. Zamiast pustego terenu z dwoma budynkami stworzy to taki ciepły, przyjemny, zaciszny ogród, Jest to największa parcela, więc masz duże pole do popisu
![]() Na jednym zdjęciu było też widać, że zrobiłaś dwa duże pokoje dla zwierząt. Wydaje mi się, że za duże. Popraw pare rzeczy i będzie super ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Mi OKROPNIE nie podoba się ten taki dziwny kącik, gdzie jest ławka, fontanna, jakieś kwiatki i przewrócone koło. (?!)Ogólnie domek niezły, ale gdybyś zrobiła na parceli o rozmiar mniejszej nie byłoby chyba źle. Stajnia spok, tylko jakbyś robiła zdjęcia z podniesionymi ścianami i z poziomu oczu simów byłoby miodzio. : ) Pomieszczenia ok, pustawe i takie.. no proste. Ładne, ale nic specjalnego. No ale nie ukrywam, nie zdarza mi się robić dużo piękniejszych, haha. Aaaah, no i jest stokroć za duży, jak dla mnie. Ładniej wyglądają małe pomieszczenia, zwłaszcza z małą liczbą mebli. : ) Powodzenia.
Edit: o , i jeszcze: czemu tak dziwnie rozmieściłaś okna?! jest ich malutko, i są.. dziwnie dobrane, rozmieszczone..
![]() |
#6 |
Reputacja: 12
|
![]()
Całkiem, całkiem
![]() ![]() Ogółem całkiem, całkiem, dodałbym tylko przytulny ogród i altanę. Nie martw się tym komentarzem, masz potencjał ![]() ![]() Widać że dom jest dopracowany, jednak narazie, powtarzam narazie (wszystko da się wyrobić ![]() Ogółem 8/10 za starania. Spróbuj wybudować coś w TS2, kto wie może w dwójce będziesz drugim aniołkiem ![]()
#7 |
|
![]()
dziekuje za komentarze, jak pisalam to moj pierwszy dom i chcialam go zrobic w stylu nowoczesnym jesli chodzi o wyglad zewnetrzny, wszystko jest takie duze bo lekkiej oddali ciezko dobrac odpowiedni rozmiar, ale kolejny dom bedzie mniejszy, obiecuje
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Ścieżka prowadząca do fontanny - dobry pomysł.
Ściany od strony garażu trochę bez pomysłu, pusto. Od strony toru przeszkód też. Pomieszczenia "zimne". Gabinet - dobry początek. Zwłaszcza dywan. |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 11
|
![]()
W ogrodzie trochę pusto, przydałoby się więcej drzew.
Podoba mi się zakątek z fontanna a także miejsce do siedzenia przed domem, blisko basenu, czepię się jednak krzeseł od stołu - powinny być bardziej nowoczesne. Wnętrza - efekt psują zdjęcia robione przy opuszczonych ścianach, w niektórych pomieszczeniach jest bardzo ciemno. Style ścian niekiedy nie pasują do nowoczesnych wnętrz. Najlepiej wyszła sypialnia i łazienka, fajnie, że zwierzątka mają swoje pokoje ![]()
![]() |
#10 |
|
![]()
tamto puste miejsce mam juz zapelnione, co do krzesel.. nie wiem czemu ale podobaja mi sie one
![]() ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|