|
![]() |
#1 |
Creator
Reputacja: 10
|
![]() Mini apartamenty miejskie Osiedle małych domków jednorodzinnych - a'la apartamenty. Z wykończonym jednym domem gotowym do zamieszkania. Każdy dom posiada własny parking oraz basen z tyłu domu. Na osiedlu znajduje się też miejscowy osiedlowy dom kultury, w którym Twój Sim może skorzystać z komputerów i nowoczesnych tabletów. Simowie mogą również doskonalić swoje umiejętności korzystając ze stolika szachowego oraz instrumentów muzycznych czy sztalugi do malowania.. Mogą po prostu przyjść poczytać lub tylko spotkać się i porozmawiać. Wielkość parceli: 40x40 Wartość Parceli: Umeblowane: 117 325 $ Nieumeblowane: 7 129 $ Wymagania: Kariera, PZ, IP, zwierzaki, ZG, Diesel Domek jest kompatybilny z aktualizacją 1.36 ![]() ![]() ![]() Osiedlowy dom kultury: ![]() ![]() ![]() ![]() Dom wykończony i umeblowany gotowy do zamieszkania: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LISTA CC Strony: http://thesimsresource.com Denizzo_ist Camille Simcredible Luna Stylist Sims ATS3 Desdren Sims EIGHT/THREE'S ATELIER Bożenka DOWNLOAD - mediafire ![]() Ostatnio edytowane przez Anulaa89 : 30.08.2012 - 19:53 Powód: LISTA CC !!!!! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
omg *-* świetne! zasysam, Anulo ^^
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 12
|
![]()
Tydzień temu dodałaś, może być już dała tą liste CC ?
![]() A pozatym... niezbytm mi sie to podobna... ale to mi :3 bryła jest ok, wnętrza... nie : /
#4 |
Creator
|
![]()
Kenny - owszem, napisałam tak - ale z przyczyn mojego mulastego łącza nie mogłam dobić się do forum - a konkretnie do edycji posta. Że Tobie się nie podoba - to nie znaczy, że komuś innemu się nie spodoba
![]() ![]() Easey bardzo mi miło, że Ci się podoba ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Zaraz wyjdzie, że się czepiam, ale... Anula, na tej liście nic nie widać!
![]()
#6 |
Creator
|
![]()
Spoko - po prostu skopiowałam nie ten link co trzeba
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
@up: Dzięki, może wtedy zassam
![]() Bardzo podoba mi się kuchnia z jadalnią i salon... No i ta ceglasta ściana, fajnie współgra z resztą. Tak sobie patrzę i wydaje mi się, że świetnie pasowałyby do Księżycowych Jezior (sama chyba tam je umieściłaś ![]()
#8 |
Reputacja: 12
|
![]()
Super domek. Pobieram. Tylko chyba podmienie Dieselowe meble , bo będę miała pustki (brak diesla)
#9 |
Creator
|
![]()
Od razu mówię, że z Diesla jest niewiele
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|