|
![]() |
#1 |
Reputacja: 14
|
![]()
Z miłą chęcią przedstawiam wam moją simkę wampirzyce Samande.
![]() ![]() ![]() A teraz jak to Pan Ciastek zaprezentuje wam słodką Samande. ![]() __________________________________ Dziękuje za przeczytanie mam nadzieje, że Samanda wam się spodobała. Ostatnio edytowane przez Słodki Pan Ciastek : 27.11.2012 - 19:54 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Walnij człeku jakieś odstępy między zdjęciami, tak by się lepiej oglądało.
![]() Ogólnie simka nie jest zła, ale za dużo nie jestem w stanie powiedzieć zanim nie dasz zbliżenia twarzy. ^ ^ |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 12
|
![]()
Zacznę od tego , że dobre skomentowanie simek mija się z cudem. Mam ocenić twarz , a przez brak jakiegokolwiek zbliżenia nie pozwala na to. Niestety , czytać z fusów nie umiem.
Napiszę o tym co się da. W oczy rzuca się maxisowy skin. Jest nienaturalny i nieładnie wygląda. Sciagnij jakiś z neta. Fryzura jest ok. Zmieniłabym jej także ubranie. Druga jest za różowa. Bez oceny liczbowej.
#4 |
|
![]()
Właśnie, dodaj zdjęcie twarzy z bliska, na którym simka nie będzie robić żadnej miny.
Większość napisała Laselight, a ja dodam jeszcze, że mógłbyś od czasu do czasu ją nakarmić ![]() Czekam na następne twory, mam nadzieję, że lepsze ;3 |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Przepraszam, że wcześniej nie pomyślałem o zbliżeniu twarzy bardzo proszę.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
O to i moja simka Tess .
![]() ![]() ![]() ___________________________________ Dziękuje za oglądnięcie mojej simki Tess |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Simka ogólnie robi dobre wrażenie, jednak ja bym zmieniła jej mostek, jest za szeroki i jest podniesiony za wysoko. Przez to nos jest za bardzo wydatny.
Brwi jak u aktorki z lat 20-tych. Teraz się tak nie depiluje. pozdrowionka ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Simka nawet ładna, ale te brwi są odrażające...
Czekam na innych simów.. Może teraz mężczyzna? |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Po pierwsze: powinno , a wręcz musi być zdjęcie na wprost twarzy. Bez tej podstawowej rzeczy ciężko się ocenia.
Napiszę tylko tyle , ile mogę. Brwi , jak wspomnieli poprzednicy są za cienkie. Nos jest za duży. Chyba górna warga jest za cienka Ubranie - link na PW
#10 |
|
![]()
Zbliżenie twarzy niekoniecznie musi być na wprost, jak się wie co i jak pstrykać, to nawet tego nie trzeba. Ale do rzeczy.
Mam wrażenie, że obie simki są bardzo podobne, jakby miały zmienione fryzury, brwi, co nieco kształt twarzy. Ale policzki obie mają nieładne. Trochę nadmuchane, niekoniecznie pasują do całości sylwetki. Pięknościami nie są, ale mi się podobają, ponieważ mają w sobie coś, co przykuwa uwagę. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|