|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Skoro chcecie poznać zasady konkursu i bryle,to zapraszam do przeczytania Regulaminu,w tym temacie możecie zadawać pytania odnośnie niego i konkursu,a chętni mogą już zabrać się za meblowanie
1. W konkursie może wziąć udział każdy zarejestrowany użytkownik Forum thesims.pl., który zgłosił swój udział w tym temacie .Uczestnicy,ktorzy nie oddadzą swoich prac otrzymają 2 tygodniowe Ostrzeżenie i zakaz brania udziału w 3 kolejnych edycjach konkursu. 2. Ta edycja konkursu dotyczy gry The Sims 2 oraz The Sims 3. Uczestnik musi wybrać w której edycji chce brać udział - TS2 lub TS3. 3. Konkurs polega na pobraniu gotowej bryły i umeblowaniu jej dla studenta/ki dziennikarstwa,bez urządzania ogrodu,oraz przedstawieniu jej na forum. 4. Zabroniona jest modyfikacja bryły, dodawanie na zewnątrz ścian, ale można zmieniać pokrycie ścian, położenie drzwi i okien, kolor i rodzaj dachu. W środku możecie ustawiać ściany i pomieszczenia jak Wam się podoba. 5. Swoje prace prezentujecie w odpowiednich do tego tematach, macie jedynie 30 min. na edycje postu, aby wprowadzić drobne poprawki. 6. Prezentacja musi zawierać do 15 zdjęć,dozwolona wielkość zdjęć to 800x600 pixeli - razem z ramka, nie wolno łączyć kilku zdjęć w jedno. 7. Termin oddawania prac upływa 06.10.2013 o godzinie 22,a od 07.10.2013 zostanie otwarta sonda, która potrwa do 13.10.2013.Zwycięzca otrzyma rangę...no jeszcze nie wiem jaka ![]() Jak wspominalam,nie mam zainstalowanej dwojki,ale dowiedzialam sie,ze kratki liczy sie tak samo,wiec mozna samemu zbudowac bryle albo ktos chetny sam ja udostepni,a tutaj zdjecia i link do ts3 Ostatnio edytowane przez Ilona : 17.09.2013 - 14:04 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 12
|
![]()
Czyli budujemy cały dom z parterem i piętrem? I jeszcze jedno, na które nie dostałam odpowiedzi - czy można dodać opis domu?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
w dwójce tak,do trojki wystarczy pobrać plik,a jeżeli chodzi o opis,to ja nie mam nic przeciwko
|
![]() |
#4 |
Reputacja: 14
|
![]()
Strasznie duży ten dom
![]() ![]() ![]() Będziemy pokazywać dom z zewnątrz czy samo wnętrze?
flesh covers the bone and the flesh searches for more than flesh http://forum.thesims.pl/showthread.php?p=1812431 Zapraszam na mojego bloga, gdzie od teraz będzie się trochę działo ![]() Ostatnio edytowane przez marandile : 17.09.2013 - 14:24 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
pokazujecie tylko wnetrze, bryła wcale nie jest taka duża,wstaw 2-3 osobowa sofę to się przekonasz,ale przecież np. na pietrze możesz zrobić tylko galerie-pracownie i nic więcej, resztę obudujesz balustrada i już jest mniej do meblowania,a to jest tak,jakby kawalerka
|
![]() |
#6 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Właśnie, albo jakoś źle przeczytałem albo była mowa o pokoju dla studentki. ;-;
Czy ma być tak jak w świątecznej edycji, że bryła bryłą a nasz pokój pokojem. umieszczamy go gdzieś w bryle etc. Dom nie jest w cale taki wielki, były większe.
#7 |
Reputacja: 21
|
![]()
Czy bryła musi stać w otwartym terenie? Chodzi mi o to, że za oknem chciałbym mieć bloki/whatever, tak żeby to wyglądało na mieszkanie.
I traktujemy to w końcu tylko jako pokój (sypialnię) czy musimy wydzielić też łazienkę i kuchnię, żeby powstało pełne mieszkanie? I czy jest dozwolone, zbudowanie tej dwupiętrowej bryły na jeszcze jednym piętrze, ale bez urządzania go (tak żeby ta urządzana przestrzeń sprawiała wrażenie, że zaczyna się od wyższego poziomu niż parter. |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
Cytat:
to niech zostanie,tak,jak jest |
||
![]() |
#9 |
Reputacja: 12
|
![]()
Już nie rozumiem. To ma być cały dom (z kuchnią, łazienką, salonem) czy jeden duży, dwupiętrowy pokój?
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
widzę,ze się nie rozumiemy
![]() to ma być POKÓJ NA DWÓCH PIETRACH,a nie mieszkanie,ale jakieś miejsce do siedzenia i spania by się przydało i jak już wspomniałam, jeżeli chcesz dodać małą łazienka i/lub kuchnie,to możesz to zrobić,ale nie jest to wymagane |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|