|
![]() |
#1 | ||
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Mamy zaszczyt ogłosić zwycięzców tegorocznego Forum Awards:
*** Dziękujemy za udział w corocznym Forum Awards. Mamy nadzieję, że wyniki spełniły Wasze Oczekiwania. Niebawem rangi zostaną nadane, a tutaj macie tablicę kolorów RGB http://www.blog.gdaq.pl/2010/01/paleta-kolorow-rgb/ Do zobaczenia za rok ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Rainbow : 05.03.2014 - 20:23 |
||
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 14
|
![]()
Oho, będę pierwszy
![]() Gratuluję Morganie, bo już w ubiegłym roku chciała tego Szatana ![]() Lubiemu również gratuluję najlepszego avka :> I Cytrynowej Wiśniówce tego, że mnie wyprzedziła ![]() A tak poza tym, to gratuluję wszystkim ![]() I dziękuję za wszystkie głosy na moją Skromną osobę. W tym roku czuję się wyjątkowo doceniony (chociaż w poprzednim się bardziej obłowiłem ![]() ![]() Rozumiem, że tutaj piszemy jakie kolorki? xD To ja poproszę (w takiej kolejności): Śmieszek - #cc0000 Kacze Pióro - #ff9900 Posiadacz Najlepszego Nicka - #000033 EDIT: pod linkiem KubaBus666 jest kubuss. PRZYPADEK? ja admin: poprawilam go ;p //CH: Rangi nadane ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 05.03.2014 - 21:35 |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 11
|
![]()
Mrok mnie wyprzedził, więc muszę zmienić początek tych moich wypocin
![]() Bardzo serdecznie wszystkim dziękuję najpierw za nominacje, a później za wszystkie głosy ![]() ![]() Nie chcę tu walić przemowy na 5 stron A4, więc tak po prostu, szczerze - DZIĘKUJĘ za wszystkie głosy i docenienie tego, co robię ![]() Gratuluję oczywiście wszystkim innym wygranym. Nie ze wszystkimi wynikami się zgadzam, ale tak to już jest w głosowaniach ![]() ![]() Liv - jak zwykle zdeklasowała w swoich kategoriach xD Oko Saurona i Miodka powinnaś dostać dożywotnio xD ale nowej rangi też gratuluję! Fajna odmiana ![]() Laseee(...)czka(ileś tam) - wprawdzie nie zostałeś Mroczną Pipą, ale Twój nick znów okazał się najlepszy xD Dobry pomysł na ten konkurs, opłacało się ![]() Jeszcze raz wszystkim gratuluję i dziękuję! ********* A kolor nowej rangi prosiłabym #9966ff //CH: Ranga nadana ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 05.03.2014 - 21:37 |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale powiem Wam, że wygrana w kategorii SimStoryk to totalne zaskoczenie xD Tym bardziej że to OJSG tworzone w TS2, podczas gdy od początku istnienia tej rangi i działów OJSG w ogóle, słuszne pierwszeństwo mieli tutaj gracze "trójkowi". Chciałabym jednak wiedzieć, że wszystkie głosy na "Miasteczko" oddali czytelnicy z prawdziwego zdarzenia, niekoniecznie komentujący, ale czytający. Bo samo to, że "się dzieje" w dziale "OJSG - TS2" i tylko dzięki temu mam tą rangę, dla mnie nie wystarcza i w takim przypadku nie ma się co cieszyć z rangi, bo wychodzi na to, że liczy się, że COŚ robię, a nie jest ważne CO. Rok temu przy Mędrcu też się tak doszukiwałam "drugiego dna", ale, jak to mówią, "każdy medal ma dwie strony" ![]() Niemniej jednak dziękuję za wszystkie oddane na mnie głosy, zarówno zwycięskie, jak i nie ![]() ![]() No i bardzo gratuluję moim faworytom, szczególnie Malin, Szlachcicowi, Kenny'emu, szefowej (zaszalałaś! ![]() ![]() ![]() Ale to dopiero początek świętowania ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Ooo, gratuluję wszystkim, a w szczególności Kjalvorowi, bo sygnatura faktycznie najlepsza. Gratuluję też Liv za zebranie aż trzech rang!
![]() ![]() Odnośnie rangi, zwykły czarny wystarczy. ![]() ranga na miejscu :) Ostatnio edytowane przez motyka : 05.03.2014 - 21:43 |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator Emeryt
Δ=b²-4ac Zarejestrowany: 24.06.2009
Reputacja: 10
|
![]()
dziękujemy wszystkim za wspólną zabawę, zwycięzcom gratuluję
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Reputacja: 17
|
![]()
Dobry wieczór!
![]() Na początek chciałbym serdecznie pogratulować wszystkim uczestnikom tegorocznej edycji Forum Awards, a zwłaszcza zwycięzcom ww. rang. ![]() Najbardziej osobiste wyrazy szacunku składam na ręce Björkównej oraz Livci. ![]() ![]() ![]() Zwycięstwo w danej kategorii jest swoistym zmaterializowaniem naszych umiejętności, lecz dla mnie nie ma ono tak dużego znaczenia. Traktuję każdą nominację jako indywidualną nagrodę, nagrodę dla nas samych, dla naszej świadomości, a nie jako walkę o tytuł. Nigdy nie myślałem o sobie w kategoriach omnibusa interpunkcji (Don Armagedon i Iskiercia - zboczone myśli proszę w tej chwili zażegnać ![]() ![]() To tyle ode mnie. ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam D_S
#8 | |
Reputacja: 19
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Aloha ![]() Dziekuje wszystkim za nominacje i za glosy. Kolejny rok z rzedu bede dumnie prezentowac sie z ranga Videostoryteller. Mam nadzieje, ze w tym roku dostarcze wam jeszcze wiecej.... moze nie bede mowic o liczbie filmow bo ona nie jest az tak wazna (no dobra, jest ![]() ![]() Jeszcze raz dzieki ![]() ![]() A, zapomnialem o kolorku ![]() ![]() Poprosze #000033 ![]() //CH: Ranga nadana
Ostatnio edytowane przez Charionette : 06.03.2014 - 13:29 |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Jeszcze raz gratuluję wszystkim zwycięzcom i nominowanym
![]() ![]()
#10 |
Reputacja: 10
|
![]()
Gratuluję zwycięzcom, Liv, Laseczce, Morganie, Lubie i KubieBusowi666 (dobrze to odmieniłem ?)
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|