|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam spory problem z płynnością gry z powodu bardzo dużej ilości dodatków z internetu, z których nie umiem zrezygnować
![]() Oczywiście taki stan rzeczy nie jest dla mnie zaskoczeniem, ale chciałabym wiedzieć, czy można ulepszyć sprzęt tak, aby wszytko zaczęło działać poprawnie. Mój komputer: procesor: Intel Core i7-2630QM (2,0 GHz); pamięć RAM: 4 GB DDR3 (1333 MHz); (mogę rozbudować do 8 GB ) dysk twardy: Hitachi 750 GB (5400 RPM); grafika: Intel HD Graphics 3000, AMD Radeon HD 6770M (2 GB GDDR5) z AMD Switchable Graphics; |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 39
|
![]()
Możesz spróbować kompresować package za pomocą programu s3pe.
![]() |
#3 |
Reputacja: 11
|
![]()
Jeśli chodzi o tryb tworzenia sima to ja korzystam z MasterControllera i ustawiam opcję aby wyświetlały się tylko po jednym z danych typów ubrań (a nie po kilka kombinacji) to samo z fryzurami, akcesoriami czy butami. Znacznie skraca czas oczekiwania aż załadują się wszystkie te elementy
![]() Tutaj na forum jest też poradnik http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=66308 opisuje jak zwiększyć ilość zużywanego ram'u przez grę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dzięki za rady
![]() ![]() Aaaa, tego programu już używam od jakiegoś czasu i faktycznie pomógł. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 11
|
![]()
Jeśli chodzi o tę kartę graficzną niestety nie pomogę bo nie orientuję się
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |