|
![]() |
#1 |
Reputacja: 25
|
![]() [IMG]http://i59.************/okmnm9.png[/IMG] W tym roku statuetki zgarniają: Najlepsze zdjęcia - twórczość pisana Hebe, Caesum Najlepszy główny bohater Myrtek, Gio, Charionette Najlepsza charakteryzacja Myrtek, Caesum Najlepsze zdjęcia - Videostory Bezapelacyjnie Malfurion (nie ma potrzeby, żeby tłumaczyć ![]() Mistrz Literacki Liv, Skylinn Czarny charakter Muffshelbyna, Liv Najlepsza scenografia Jednogłośnie Caesum! Mistrz budownictwa Przewagą jednego głosu - Shiver ![]() Najlepszy projektant Znów o krok od remisu, ale wygrywa Malin ![]() Najlepsza fabuła Znowu mamy przewagę jednego głosu, jednak zwycięzcą okazał się Gio ![]() Natomiast w najbardziej prestiżowej kategorii Leonardo da Vinci wygrywa... Caesum! ![]() Zaskoczyła mnie ogromna ilość głosów. Aż 3. Trzy osoby zdecydowały się zagłosować. Dlatego nie bawię się w ogłaszanie wyników w jakiś niesamowity sposób, bo na tym forum po prostu nie ma sensu czegokolwiek organizować. I myślę, że ze względu na taką małą ilość głosów możemy nagrodzić statuetkami wszystich zwycięzców, których wypisałem wyżej. Gratulacje ![]() Forumowy da Vinci może sobie przykleić jeden ze swoich tematów, tak dla przypomnienia. Statuetki Dla wszystkich zwycięzców: [IMG]http://i62.************/3151u68.png[/IMG] Dla Caesuma: [IMG]http://i61.************/11se904.png[/IMG] Podziękowania kieruję do Charionette za wykonanie statuetek i opiekę graficzną (statuetki, moim zdaniem, zrobiła genialne ![]() Ostatnio edytowane przez Caesum : 23.03.2016 - 21:12 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Ooo, dziękuję za nominacje(i głosy, jeśli któryś z trzech był dla mnie) i gratuluję innym! Co do przyklejenia tematu, w sensie mogę sobie przykleić Maskaradę w dziale fotostory?
![]() Co do małej ilości głosów, wydaje mi się że to efekt wprowadzenia głosowania przez PM. Gdy każdy głosuje w ankiecie wystarczy tylko raz kliknąć, w przypadku PM wymaga to większego zaangażowania i pewnie część użytkowników już przy samej idei wysyłania PM i wymyślania wypowiedzi odpadła. |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Reputacja: 25
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 39
|
![]()
Dziękuję za nominacje i nagrodę. Statuetka już "stoi" sobie dumnie na moim pulpicie
![]()
#5 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Dziękuję za nominację
![]() ![]() I dziękuję Panterze za świetną współpracę ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 21
|
![]()
O jaaaaa, ale fajnie!
![]() Dziękuję bardzo za głosy i nominacje ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Gratuluję wszystkim
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Gratulacje! Może i tylko trzy wiadomości z głosami dotarły, ale to i tak zawsze jakieś wyróżnienie dla zwycięzców
![]()
#9 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]() ![]() Gratuluję zwycięzcom! ![]()
#10 |
Reputacja: 15
|
![]()
Cieszę się bardzo nagród, choć spodziewałam się ujrzenia mojego nicku w innej kategorii, ale chrzanić to
![]() Powiem tak: to żałośnie przykre (najbardziej trafne określenie według mnie), że na forum dzieje się to, co się dzieje. Pamiętam lata, gdy do konkursów było kandydatów wręcz zbyt wielu, a teraz... No cóż, szkoda być świadkiem starzenia się forum i widzenia gdzieś w oddali jego agonalnej śmierci... Może... następnym razem frekwencja będzie lepsza? Bo, wiecie, matury, egzaminy i tak dalej. Może w tym sęk? Dziękuję tym, którzy mnie nominowali. Miło mi, że ktoś docenia moje starania. ![]()
|
|