Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 08.07.2003, 22:42   #1
Robac
Guest

Domyślnie

czy jest jakis trainer/programik/kod zeby podwyzszyc humor sima (te energia pokoj towarzystwo rozrywka higiena itd...)(korzystalem z kodu kasowania wszystkiego(move_objects on)ale wtedy kasuja mi sie zdolnosci jak charyzma inwencja itd..)

Sorrrrrry za chiterstwo ale nie moge se poradzic z byciem gwiazda bo caly czas moja postac ma zly humor mimo ze spelniamjej wszystkie zachciank

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 08.07.2003, 23:20   #2
catia
Guest

Domyślnie

No więc wszystkie nabyte możliwości kasują Ci się poniewaz nie zapisujesz gry. Musisz zrobić tak: jak twój Sim zyska nowe punkty charyzmy itp. to wtedy zapisujesz grę, wpisujesz kod move_objects on i "sprzedajesz" Sima. Potem wchodzisz w tryb życia i klikasz na jego głowę. Wtedy wszystkie nabyte punkty zostają i to chyba najlepszy sposób na to, aby wszystkie wskaźniki samopoczucia Sima były na maxa. Pozdrówka

stare 09.07.2003, 07:22   #3
KM1
Guest

Domyślnie

zgadzam sie z catią ... zapisujesz gre , sprzedajesz sima , wstaiwasz go do gry , ma stare zdolności i najlepszy humor :wink:

stare 09.07.2003, 09:40   #4
Iris
Guest

Domyślnie

Miałam ten sam problem co Robac. I ja mam inny sposób. Jeśli zdobędziesz jakiś punkt umiejętności, odczekaj ok. jedną dobę (24 h ),
i możesz już kasować sima do woli.Wtedy punkty umiejętności nie znikają.

stare 09.07.2003, 10:10   #5
Fushma
Guest

Domyślnie

Tak, ale ten sposób jest tylko dla cierpliwych, Iris

stare 10.07.2003, 11:00   #6
Iris
Guest

Domyślnie

Tak, tyle, że nie mam wyboru, bo jak próbóję zapisać grę, to Simsy mi się wyłączają ..

stare 10.07.2003, 13:08   #7
Harry
Guest

Domyślnie

Jak chcecie zdobywać dobry humor dla sima bez pisania kodów i męczenia się z robieniem simowi dobrego humoru to ściągnijcie z tej strony: http://www.cheapfrills.org/zips/cf_booster.zip tam jest maszyna z pepsi, która daje simom humor. można ją budować nawet w dzielnicy showbiznesu i wogóle we wszystkich miejscach. Po ściągnięciu (musicie mieć program WinZip) rozpakujcie ją tym programem do katalogu, w
którym macie simsy w folderze: "Game DataObjects".

Rozumiecie???? :?: :?: :?:

Oto obrazek:

stare 17.07.2003, 12:52   #8
tomek
Guest

Domyślnie

harry mam pytanie ściągnełem kupiłem ale wyświetl mi nad simem missing animation o co chodzi? czy ktoś wie??

i jeszcze jedno zamiast boost all bosst energe jest have a mael i snack i w tym stylu cos jest nie tak pomocy!!

stare 18.07.2003, 11:55   #9
Fushma
Guest

Domyślnie

nom, ja też tak mam z tym, to mi tylko głód dodaje i jest missing animation, nic wiecej :roll:

stare 18.07.2003, 13:08   #10
KM1
Guest

Domyślnie

duzo jest takich obiektow co dają dobry humor itp. a ja mam cos o wiele lepszego ale i tak nie podam :wink: sekrecik :lol:

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania