|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
W karierze naukowca na najwyzszym szczeblu daja 2 333
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
hm mi sie wydaje ze kariera nie powinna być wybierana według zabobków.Dlaczego?Ponieważ wiadomo że zanim podejmiesz jaką kolwiek kariere patrzysz najpierw na "pragnienia" sima a potem na zaninteresowania.Jeśli mój sim interesuje sie polityką to wiadomo jaką wybierma prace
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
W innych nie wiem ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ja jedyną jaką przeszłam karierę była wojskowa już nie pamiętam ile zarabiałam na ostatnim szczeblu
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Moim zdaniem w ts2 jest zbyt mało karier. Nie mam zbyt dużego wyboru więc prawie wszyscy moi simowie mają tą samą kariere :/ Kurcze... niech Maxis pomyśli o tym w dodatku !
Zauważyłam w medycynie jeszcze jedną kartkę. Że do szpitala przyszedł jakiś gościu z lamą i kim się zajme :] I w kucharzu, że panuje jakaś banda dzieciaków i nie dają kasy i czy mam zrealizować ich zamówienie czy nie. Wybrałam, że nie i mnie z pracy zwolnili :] Ostatnio edytowane przez Rilla : 30.10.2004 - 09:49 |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Dzięki... ale zauważyliście, że często to co wydaje nam się poprawne jest błędne? Dzisiaj miałam coś takiego: Marysia dowiedziała się o czymś tam i ma do wyboru: zjeśc obiad lub kupić Mrówki zabawki. Wybrałam Mrówki i straciłam 1 punkt charyzmy, bo dziecko połknęło jakąś część. Ma ktoś jeszcze co innego?
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
A ja bym wolała innego rodzaju kariery :( | Kremówka | The Sims 1: Rozszerzenia | 19 | 30.05.2004 09:01 |