Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 12.10.2004, 17:27   #1
Buffy
Guest

Domyślnie Smród trolla?

Co to jest Smrod Trolla? Gdzie mozna to dostac?

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 12.10.2004, 17:34   #2
Pinia
Guest

Domyślnie

Ja nie wiem gdzie. Jest to składnik. Ale chyba to sie dostaje po 200 dniach mieszkaia na uroczysku. Przeczytaj dokładnie temat - Okłamali nas! to może coś tam znajdziesz

stare 13.10.2004, 13:54   #3
KiTiKeT
Guest

Domyślnie

zeby sie ktos nie przeliczyl czasem z tym smrodem...

stare 13.10.2004, 15:19   #4
Pinia
Guest

Domyślnie

On podobno wybucha! I rzadnego zaklęcia nie ma, a trzeba go zmieszać z rzęsami i z czymś tam jeszcze.

stare 13.10.2004, 20:50   #5
Sensiqúe
Guest

Sad

Serio???????????? Aż po 200 dniach mozna cos takiego dostac?! To cholernie dłuuugooooooooooooooooo... Ludzie, proszę napiszcie coś wiecej z czym ten jakiś "smród" zmieszać i co z tego powstaje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stare 13.10.2004, 21:27   #6
Angeo
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał blondi1610
Serio???????????? Aż po 200 dniach mozna cos takiego dostac?! To cholernie dłuuugooooooooooooooooo... Ludzie, proszę napiszcie coś wiecej z czym ten jakiś "smród" zmieszać i co z tego powstaje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Strasznie dlugo ale na pewno to nie 200 dni a jezeli tak to ja nawet nie prubuje go zdobywac bo czasem nawet dwa dni simowe nie mina a ja juz wylaczam gre i ts2 Albo na neta

stare 04.11.2004, 20:30   #7
Zózga
Guest

ThumbsUp

ja nie mogę!!!! ledwo spędzam 20 dni w normalnej chacie!!!

stare 06.11.2004, 09:01   #8
Binek
Guest

Domyślnie och!

1000000 razy młóiwe jak go dobyłęm cofnij się w góre a się dowiesz!

stare 15.10.2004, 17:12   #9
Kamileczek
Guest

Mad

Cytat:
Napisał Buffy
Co to jest Smrod Trolla? Gdzie mozna to dostac?

Moj kolega mowi ze smrodzik trooolowy mozna dostac na uroczysku po 20 dniach... Ja nie wiem ale moze ktos by mi powiedzial gdzie do cholery jasnej mam sciagnac ta abrakadabreee!!! :jump: PS: jeslui ktos moglby mi powiedziec gdzie abrakadabreee sciagnac to bym byl bardzo wdzieczny i prosze o kontakt na gg:5645971 :1smutny:

stare 15.10.2004, 17:32   #10
Lisa
Guest

Domyślnie

Chodzi ci o ściągnięcie Abrakadabry z internetu????Bo jeśli tak to jest to raczej nie możliwe takie rzeczy robią informatycy, lub hakerzy.Więc jeżeli chciałbyś mieć pirata to idź na jakiś rynek albo giełde tam czasami stoją hakerzy i sprzedają gry.
Tego bym ci jednak nie doradzała bo za jakieś 15-30 PLN mogą ci wcisnąć pustą płyte, albo gierke dla dzieci.

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania