|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Ja nie wiem gdzie. Jest to składnik. Ale chyba to sie dostaje po 200 dniach mieszkaia na uroczysku. Przeczytaj dokładnie temat - Okłamali nas! to może coś tam znajdziesz
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
zeby sie ktos nie przeliczyl czasem z tym smrodem...
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
On podobno wybucha! I rzadnego zaklęcia nie ma, a trzeba go zmieszać z rzęsami i z czymś tam jeszcze.
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Serio???????????? Aż po 200 dniach mozna cos takiego dostac?! To cholernie dłuuugooooooooooooooooo...
Ludzie, proszę napiszcie coś wiecej z czym ten jakiś "smród" zmieszać i co z tego powstaje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
#6 | |
|
Guest
|
Cytat:
Albo na neta
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
ja nie mogę!!!! ledwo spędzam 20 dni w normalnej chacie!!!
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
1000000 razy młóiwe jak go dobyłęm cofnij się w góre a się dowiesz!
|
|
|
#9 | |
|
Guest
|
Cytat:
Moj kolega mowi ze smrodzik trooolowy mozna dostac na uroczysku po 20 dniach... Ja nie wiem ale moze ktos by mi powiedzial gdzie do cholery jasnej mam sciagnac ta abrakadabreee!!! :jump: PS: jeslui ktos moglby mi powiedziec gdzie abrakadabreee sciagnac to bym byl bardzo wdzieczny i prosze o kontakt na gg:5645971 :1smutny:
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Chodzi ci o ściągnięcie Abrakadabry z internetu
????Bo jeśli tak to jest to raczej nie możliwe takie rzeczy robią informatycy, lub hakerzy.Więc jeżeli chciałbyś mieć pirata to idź na jakiś rynek albo giełde tam czasami stoją hakerzy i sprzedają gry.Tego bym ci jednak nie doradzała bo za jakieś 15-30 PLN mogą ci wcisnąć pustą płyte, albo gierke dla dzieci. |
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|