Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 17.04.2004, 11:59   #561
Megi

Reputacja: 9
Domyślnie

No to sie nie dziwie ze Ci sie nie nudzi...Ja poprostu niemam do tego cierpliwosci...

____in the night, no control

Megi jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 17.04.2004, 12:48   #562
Nyśka
Guest

Domyślnie

Spróbuj urozmaicić sobie grę i wszystko będzie super!!!Ale najlepiej to jest jak się nie gra na kody.Wtedy to jest naprawdę co robić.

stare 17.04.2004, 14:55   #563
mysialinka
Guest

Domyślnie

Z zwiazku z tymi smokami to chcaiałm wam udowodnić ze mam niebieskiego smoka więc bardzo staraąłmsie go wychodować i na pooczątku kupiłam sobie ich 9
Ale wszystkie urosły żółte i 2 filoetowe potem kpiłam znowu 9 ale te urodziły sie tak 2 czerwone, reszta żółte i 1 filoetowy tak wiec na razie miałam smoków 18
a potem kupiłam sobie jeszcze 7 i wszystkie urodziły się fioletowe. Żeby nikt nie mówił ze kłamie to moge powiedzieć że magimobny miałam z takiego grzyba którego sobie ściągnełam z internetu on daje magimony, simoleony, że będziesz sie wszystkim interesować i mam jeszcze takie lustro które daje ze możesz sie ze wszystkimi zaprzyjażnić i zakochać i mieć całość tego gotowania i tak dalej, oraz z tego przebojowosc i tak dalej oraz że będziesz miec super prace! I że bedziesz sie świetnie czuł!

stare 17.04.2004, 15:04   #564
Megi

Domyślnie

oj Mysialinko poprostu ten "niebieski" to fioletowy a chociaz pamietasz jak ten "niebieski" mial na imie?!

Megi jest offline  
stare 17.04.2004, 15:04   #565
likagirl
Guest

Domyślnie

Mysialinko wierze ci że masz takiego grzyba bo sama takiego mam Ale nie wierze że masz niebieskiego smoka!!Pokaż scren to ci uwierze

I Like oziomka,rilla90,zuziag,swat,mysza012,basieńka,Sa per_X Ktoś chce być na liście?

stare 17.04.2004, 15:06   #566
agatka678
Guest

Domyślnie

Niebieskich nie ma.Pomyliło ci się.Mógł mieć np.tylko brzuch niebieski.

stare 17.04.2004, 16:39   #567
Piegusek
Guest

Domyślnie

Czy wiecie jakie są kolory tych smoków bo nie bardzo wiem ale tak na pewniaka.. bo widziałam tylko czerwony fioletowy i złoty i coś czuje ze bedzie jeszcze zielony ale ile ich jest?? i odpowiedzcie szybko!!??

stare 17.04.2004, 16:48   #568
Simfanka#1
Guest

Domyślnie

no coz...mowia ze sa czerwone, fioletowe, zolte, nawet czasem ze zielone i niebieskie, ale to raczej nieprawda. ja sama mialam tylko czerwone

stare 17.04.2004, 16:57   #569
Nyśka
Guest

Domyślnie

Kolor smoka zależy od opieki. SĄ tylko 3 i koniec. A czy to jest zielony czy niebieski to już wcześniej napisałam na 42 albo 41 stronie. Naprawdę nikt tego nie przeczytał???

stare 17.04.2004, 17:01   #570
Megi

Domyślnie

Ja tez mialam tylko czerone a i jeszcze raz powtarzam nie ma zielonych i niebieskich smokow!!

Megi jest offline  
Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 28 (0 użytkownik(ów) i 28 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania