![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
nie wiem ja potrzebuję dużo tekstu w fotostory i komiksach też no ale obrazkami nie pogardzę więc czekam na następny odcinek czy co to tam jest i proszę o więcej tekstu
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
Niestety będę musiała zacząć nowe FS...
Siostra usunęła konto gdzie były te wszystkie fryzury i rodzinki ... Nawet w pliku TheSims 2 nie mam pliku "download". Chyba trzeba odinstalować Simsy i usuną cały ten folder, to potem będzie na nowo ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
@up: to, że usunęła konto wcale nie znaczy, że nie możesz skończyć FS.
Myślisz, że skoro fryzury zniknęły z dysku, to nie ma ich już na necie? A rodziny też nie da się utworzyć na nowo? Cytat:
Pokazałaś dopiero 2 postaci, które właściwie bez problemu możesz odnowić, nawet z drobnymi zmianami w rysach twarzy. Jakbyś miała np. 6 bohaterów, to fakt- byłoby gorzej. Ale jedna/dwie Simki? Z przyjemnością bym się z Tobą zamieniła ;] (gdy byłam prawie w połowie FS komp mi się zepsuł i 6 bohaterów musiałam robić na nowo- w dodatku wcale nie byli tacy prości do odtworzenia...) Więc czekam na kolejny odcinek. Ostatnio edytowane przez Liv : 12.05.2009 - 15:10 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
O lol... To są postaci, których twarzy prawie, że nie było widać... Bez problemu da się zrobić nowe. Nawet z innymi fryzurami. Mi w trakcie robienia zdjęć do ZM główna bohaterka umarła (za dużo zabawy boolPropem
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
Komiks? Jasne. Tylko więcej treści! Narazie za krótko jak dla mnie. Zaczyna się całkiem pospolicie, jednak czekam na następny rozwój wydarzeń i mam nadzieję, że nieco zwiększysz rozmiar zdjęć i objętość tekstu
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
No okej ;d Postaram się zrobić co tylko się da.A wiem w folderze jest "download".
Moje dokumenty --> EA Games --> The Sims 2 --> Download (lub coś jeszcze przed tym, teraz nie pamiętam bo usunęłam simsy) i tego właśnie nie ma ;( Ale zainstaluję na nowo...No cóż ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]()
a nie możesz nam dać samego tekstu w dziale tworczosci pisanej? przeciez bez zdjec tez moze byc, a komiks bez zdjec tez ujdzie
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
@up: właśnie- jeśli potrzebujesz więcej czasu na odzyskanie strat możesz wstawiać sam tekst bez zdjęć, a potem uzupełnić "ubytki"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
|
![]() Cytat:
Dobra biorę się do instalacji ^^ |
|
![]() |
![]() |