![]() |
#21 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() A co do cech to kleptoman może okradać innych ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Jak będę miała 3 to na pewno moje simy będą szalone, b. podoba mi się ta opcja.
|
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Jak spi albo trenuje to pikus , umnie sim chodzi do szkoly w pizamie w stroju elaganckim czy na sportowo! swoja droga lubie ceche sprawny fizycznie , jak ktos kiedys wspomnial "fajowsko napinaja miesnie" ale jakos nie przypadla mi do gustu "przewrazliwiony" mozna dostac czegos poniewaz sie szybko meczy chce ciagle odstresowac cos go szczyka w pleckach ... heh ale ogolnie bardzo fajne sa cechy chociaz jeszcze wiele zostalo mi do wyprobowania! arogantcy simowie nie lubia z poczuciem humoru simow, wiecznie sa niezadowoleni!
|
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
a mnie wkurzaja samotnicy, nigdzie nie mozna ich zabrac bo juz marudza ze za duzo simow
|
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
a ja sie ostatnio rozmarzylam jak moj wysportowany, odwazny sim, z pieknym cialkiem, pracujacy w armii obudzil sie w nocy i chcial pobic wlamywacza a innym razem ugasil pozar..
ahhh zeby dzisiejsi faceci byli tacy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Czy może ktoś wymienić cechy? Jak najwięcej.
|
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
szalona, schludna, technofob, nie lubi przyrody, zdolna ogrodniczka, śpioch, leniuch, niechluj, artystka, ambitna, romantyczka, świetnie całuje, łatwo się zachwyca, wirtuoz,nie lubi dzieci, rodzinny, urodzona kucharka , dobry , gadatliwy , bez poczucia humory , dusza towarzystwa , złota rączka , sprawny fizycznie , oszczędny, samotniczka , przyjacielski
Kurcze więcej nie pamiętam ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
cechy byly juz wymieniane chyba w glownym temacie i chyba przez myoki [jak pomylilam nicka to serdecznie przepraszam]
|
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
niezła cecha"kleptomana" :-DD
Ostatnio edytowane przez Makss99 : 06.06.2009 - 16:51 |
![]() |
![]() |
#30 | |