![]() |
#1511 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak przyrządzasz potrawę to sim ją stawia na blacie wtedy, kiedy nie jest mocno głodny, a właśnie dopiero kiedy jest już głodny od razu ją zje. I nie da się nic z tym zrobić, po prostu jak sim nie chce jeść to nie je, a to pewno dla tego, że w TS3 jak się je kiedy jest się najedzonym to simy tyją ;D A co do nastolatków to nie wiem, nie sprawdzałem.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1512 |
Guest
|
![]()
Tak,nastolatkowie mogą ze sobą chodzić,przez opcję "Zaproponuj stały związek"
![]() |
![]() |
![]() |
#1513 |
Reputacja: 12
|
![]()
Właśnie!!
Ja ma problem o.O Jak zaprosiłam znajomych na ślub, to jak się wszyscy zebrali na tej wysepce (bo miejscem był ten taki stawik między bogatymi rodzinami) i nie mogłam z nimi gadac. Potem zobaczyłam, że w ogóle sie nie ruszają ![]() ![]() Pomyślałam, że jak ich zostawię, to potem jakoś się ruszą. Albo jak wyłączę i włączę. Ale nic. Stoją tam nadal. Gwidona Cwir zapraszalam do domu (bo on był jednym z tych, którzy tam utknęli), ale albo potem mówił "jednak nie przyjdę, bo coś mi wypadło" albo w ogóle bez odzewu nie przychodził. Nie mam pojęcia co z tym zrobic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1514 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1515 |
Guest
|
![]()
Jak zrobić swoje własne skiny np. sofy?
|
![]() |
![]() |
#1516 |
Reputacja: 12
|
![]()
theground - ok, jak będę grała, to spróbuję
![]() Bo to rzeczywiście może zadziałac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1517 |
Guest
|
![]()
Mam taki problem: moja simka jest zauroczona albo zakochana w simie. Jak mam ich ożenić? Nie są ożenieni, dałam opcję postaraj się o dziecko i nie udało się. Zrobiłam to dwukrotnie i dalej nic. Co mam zrobić, by ukochany sim wprowadził się do mnie?
|
![]() |
![]() |
#1518 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1519 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Żeby stworzyć związek trzeba w rozmowach używać przez jakiś czas różnych interakcji z gałęzi Romantyczne (czy jak ona się tam nazywa)... Później w kolejności pojawiają się opcje Stały związek -> Oświadczyny -> Ślub... Po drodze jest też gdzieś opcja Wprowadź się. |
|
![]() |
![]() |
#1520 |
Guest
|
![]()
Wolałabym nie użwać kodów.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 47 (0 użytkownik(ów) i 47 gości) | |