|  14.09.2009, 17:01 | #51 | 
| Guest 

|  Odp: Witamy na nowej odsłonie TheSims.pl ! 

Cóż, nie orientuję się zbytnio, jak było kiedyś, ale tak Wam źle i tak nie dobrze ;]. Gdy dość długo było tak, jak wtedy, kiedy się zarejestrowałam, chcieliście zmian. Jak są zmiany, to Wam się nie podoba... Chyba czas na jakiś wybór   | 
|  | 
|  16.09.2009, 19:40 | #52 | 
| Guest 

Chyba było lepiej jak było kiedyś!!! Teraz jest brzydko, nieczytelnie i na odwal. Muszę to głośno powiedzieć:TO CHYBA KONIEC THE SIMS POLSKA!!PAULA WRACAJ I RATUJ STRONĘ! | 
|  16.09.2009, 22:36 | #53 | 
| Guest 

nie zgodzę się, że jest nieczytelnie, bo dla mnie jest bardzo przejrzyście i czytelnie. Czy jest brzydko... Cóż, może i logo rzeczywiście nie jest super hiper extra, ale to tylko strona i forum o simsach, gdzie raczej liczy się treść a nie wygląd. Czy na odwal powiedzieć nie mogę, bo nie znam osób, które to robiły, więc nie wiem jak znają się na grafice komputerowej i tym podobnych. A czy to koniec Sims Polska, to już nie wiem. To by było, na tyle :p | 
|  17.09.2009, 15:09 | #54 | 
| Guest 

Może i to nie koniec,ale to nie to co kiedyś,sam pracuję z jedną osobą nad stroną o simach- ja treść on resztę. Będzie to Gazeta Simów. | 
|  17.09.2009, 16:47 | #55 | 
| Guest 

strona jest teraz przerażająca... i to w negatywnym tego słowa znaczeniu.
		 | 
|  17.09.2009, 17:22 | #56 | 
| Guest 

Cóż.. Moim zdaniem AŻ tak źle nie jest.
		 | 
|  04.10.2009, 14:10 | #57 | 
| Guest 

zastój w cholere,.. można sie było tego spodziewać.
		 | 
|  04.10.2009, 14:33 | #58 | 
| Zarejestrowany: 18.01.2007 Płeć: KobietaPostów: 1,596 Reputacja: 11 |  Odp: Witamy na nowej odsłonie TheSims.pl ! 

no to co wam się nie podoba, wstawcie w ABP linki, zablokuje wam : )
		 | 
|   | 
|  28.10.2009, 20:23 | #59 | 
| Zarejestrowany: 08.04.2008 Skąd: >London< Wiek: 28 Płeć: KobietaPostów: 605 Reputacja: 10 |  Odp: Witamy na nowej odsłonie TheSims.pl ! 

No duzo osob marudzilo zanim to sie wszystko zmienilo. A tu... (dlugo mnie nie bylo) szoOk (nie, nie, to nie moj nowy nick  ) 
				__________________ Pomóż głodnym dzieciom! Kto mnie jeszcze pamięta?   [img]http://i42.************/2u6cs4z.jpg[/img] | 
|   | 
|  26.01.2010, 10:13 | #60 | 
| Guest 

Piękna strona, oby tak dalej!
		 | 
| 
 | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 |