Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 07.06.2003, 19:49   #1
Jacky
Guest

Domyślnie

Dzisiaj jak grałam, to dostałam swoją 1. nagrodę wszystko było O.K. Po powrocie mój sim odłożył nagrodę na regał i poszedł spać. Po jakimś czasie usłyszałam muzyczkę, która zazwyczaj się pojawia jak ożywa duch jakiegoś zmarłego, patrzę a na regale niema nagrody :x , zabrał mi ją fanatyczny wielbiciel. Nie cierpię go ciągle mi przeszkadza. Czy komuś zdarzyło się coś podobnego :?: :?: , podpowiedzcie jak radzić sobie z tym wielbicielem :shock:

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 07.06.2003, 20:02   #2
Kremówka
Guest

Domyślnie

Masz Gwiazdę?

stare 07.06.2003, 20:48   #3
Etna
Guest

Domyślnie

*otwiera szeroko oczy*
Zabrał Ci nagrodę?!U mnie w ogóle nie wchodzi do domu,tylko fotografuje,grzebie w koszu na śmieci i zostawia róże.

stare 07.06.2003, 21:54   #4
...:::DAGA:::...
Guest

Domyślnie

mi też porwał srebrną kamerę! ale na szcęście nie miałam daleko zapisane i wyszłam nie zapisując tego! Teraz zrobiłam drzwi tylko dla gwiazd i nie powinien już wleźć!

stare 07.06.2003, 22:07   #5
Blinka
Guest

Domyślnie

Ojej! Jak dobrze że się dowiedziałam. Że Fanatyk może
zbrać nagrody! Jeszcze żadnej nie mam :wink: ale na pszyszłość :wink:

stare 07.06.2003, 22:42   #6
Justa
Guest

Domyślnie

Nie martw sie nie tylko tobie ukradl nagrode mi ukradl az dwie
i najgorsze jest to ze nie mozna nic zrobic! Wszedl sobie do domu jak do wlasnego,a to ze caly czas biega pod domem grzebie w smieciach i zostawia jakies zwiedle roze czy pstryka zdjecia to tez czasem doprowadza do bialej goraczki :wink:
szkoda ze klikajac na jego osobe nie ma opcji zabij albo pobij :wink:

Pozdrowka Gwiazdeczki :wink:

stare 08.06.2003, 10:49   #7
Jacky
Guest

Domyślnie

Poradziłam sobie co do tej nagrody bo miałam od razu po powrocie zapisane, więc włączyłam widok okolicy i włączyłam mojego Sima od nowa. Po czym przeciągnęłam płotek wokół regału i nikt nie może się tam dostać :wink:

stare 09.06.2003, 10:40   #8
Arek. Z
Guest

Domyślnie

Cytat:
Dzisiaj jak grałam, to dostałam swoją 1.  nagrodę wszystko było O.K. Po powrocie mój sim odłożył nagrodę na regał i poszedł spać. Po jakimś czasie usłyszałam muzyczkę, która zazwyczaj się pojawia jak ożywa duch jakiegoś zmarłego, patrzę a na regale niema nagrody :x , zabrał mi ją fanatyczny wielbiciel. Nie cierpię go ciągle mi przeszkadza. Czy komuś zdarzyło się coś podobnego :?:  :?: , podpowiedzcie jak radzić sobie z tym wielbicielem  :shock:  

Zatrudnij kamerdynera!!! On bije po twarzy tego fanatyka i fanatyk zwiewa!!!!!!!!!

stare 11.06.2003, 20:27   #9
sephora

Reputacja: 10
Domyślnie

ojej mi sie jeszcze nie udalo dostac nagrody co trzeba robic aby ja dostac??
sephora jest offline  
stare 11.06.2003, 20:27   #10
sephora

Reputacja: 10
Domyślnie

co trzeba zrobic aby dostac nagrode??
sephora jest offline  
Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania