![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Dzisiaj jak grałam, to dostałam swoją 1.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Masz Gwiazdę?
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
*otwiera szeroko oczy*
Zabrał Ci nagrodę?!U mnie w ogóle nie wchodzi do domu,tylko fotografuje,grzebie w koszu na śmieci i zostawia róże. |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
mi też porwał srebrną kamerę! ale na szcęście nie miałam daleko zapisane i wyszłam nie zapisując tego! Teraz zrobiłam drzwi tylko dla gwiazd i nie powinien już wleźć!
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ojej! Jak dobrze że się dowiedziałam. Że Fanatyk może
zbrać nagrody! Jeszcze żadnej nie mam :wink: ale na pszyszłość :wink: |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Nie martw sie nie tylko tobie ukradl nagrode mi ukradl az dwie
![]() i najgorsze jest to ze nie mozna nic zrobic! Wszedl sobie do domu jak do wlasnego,a to ze caly czas biega pod domem grzebie w smieciach i zostawia jakies zwiedle roze czy pstryka zdjecia to tez czasem doprowadza do bialej goraczki :wink: szkoda ze klikajac na jego osobe nie ma opcji zabij albo pobij :wink: Pozdrowka Gwiazdeczki :wink: |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Poradziłam sobie co do tej nagrody bo miałam od razu po powrocie zapisane, więc włączyłam widok okolicy i włączyłam mojego Sima od nowa. Po czym przeciągnęłam płotek wokół regału i nikt nie może się tam dostać :wink:
|
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Zatrudnij kamerdynera!!! On bije po twarzy tego fanatyka i fanatyk zwiewa!!!!!!!!! |
|
![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
ojej mi sie jeszcze nie udalo dostac nagrody co trzeba robic aby ja dostac??
|
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 10
|
![]()
co trzeba zrobic aby dostac nagrode??
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Fanatyczny wielbiciel-fan | sylwka | The Sims 1: Uwagi na temat gry | 148 | 01.02.2005 15:28 |
Co zrobić żeby fanatyczny wilbiciel nie kradł?? | andrzej17 | The Sims 1: Rozszerzenia | 12 | 20.12.2003 21:29 |
Nie tylko Fanatyczny wielbiciel | ola_pawlik | The Sims 1: Rozszerzenia | 46 | 26.09.2003 12:31 |