![]() |
#591 |
Guest
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#592 | |
Reputacja: 10
|
![]()
Ha haha XD
Przed chwilką je wywołałam w grze =D Moja simka miała bardzo mały, zielony pasek ![]() Zdjęcie: ![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
Guest
|
![]()
O dzięki, nie muszę się już stawać simorośliną, co długo trwa, bo na kodach nie gram.
Co do meteorytów: Mogą one zrobić coś simowi? |
![]() |
![]() |
#594 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#595 |
Guest
|
![]()
a tam pisze ze jak ma sie 5 dodatkow to jest wiecem Mb cyz jakos tak xd a ja mam teraz 4 i jak kupie cpr to bede miala 5 to musze meic wiecej mB?
p.s przepraszam, ze jestem taka natarczywa ale bardzo mi na tym zalezy....mam je dostac pod choinke |
![]() |
![]() |
#596 |
|
![]()
No właśnie robie przez pogodomisztrz czytaj ze zrozumieniem ale nic się nie dzieje tylko deszcz,śnieg grad a nie ma meteorytów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#597 |
Guest
|
![]()
Masz` opakowania od tych dodatków?
Jak tak to tam z tyłu masz wszystkie wymagania i CPR mają te same co te, ktore masz. To nie wiem Lupin ja Ci już nie pomogę. |
![]() |
![]() |
#598 |
Guest
|
![]()
no mam ale tam na samym pocztaku cos takiego psize Czy wymagania systemowe się zmieniły? - Nie, ale jeśli masz pięć dodatków, to wymagane jest 512 MB RAM a ja mam teraz CZTERY dodatki jak kupie cpr to bede miala PIEC to czy jak kupie te cpr to bede miala wymagania 512 Mb Ram? bardzo prosz o odpowiedz elajza...
![]() |
![]() |
![]() |
#599 |
Guest
|
![]()
Każdy dodatek z osobna wymaga 512MB lub ile tam ma z tyłu na okładce napisane, u mnie po zainstalowaniu każdego dodatku miejsce na MB znika więc tak.
|
![]() |
![]() |
#600 |
|
![]()
Był już taki temat.
Ja bym dokiłbym trochę pamięci. |
![]() |
![]() |
![]() |