|
|
Zobacz wyniki ankiety: Czy uważasz, że the sims 2 byłoby lepsze bez różnych niestworzonych rzeczy??? | |||
tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
56 | 27.86% |
nie |
81 | 40.30% |
raczej tak |
25 | 12.44% |
raczej nie |
39 | 19.40% |
Głosujących: 201. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#52 |
Reputacja: 11
|
![]()
Mi one nie przeszkadzają jak chce grać w bardziej "normalne" życie to poprostu nie używam nagród typu czapka radochy albo te lustrzanki. A jeśli chce mieć bardziej nietypową rodzinkę to se robie kosmitów,niemowlaki co to mleko piją,simorośle i takie tam.
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
Fajnie, że wprowadzili takie niecodzienne rzeczy ^^
Dzięki temu życie simów jest bardziej urozmaicone, co sprawia, iż nie jest takie nudne. EDIT: Jezus... źle zagłosowałem, bo nie przeczytałem dobrze pytania ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
Mi się podobają takie rzeczy bo można dodać fajnych rzeczy do życia simsów żeby było wyjątkowe.
|
![]() |
![]() |
#55 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja tych rzeczy używam tylko, gdy chcę stworzyć taką dziwną rodzinkę.
A bez nich da się przecież grać. Simsy miały być wyobrażeniem życia, prawda?
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
Zdecydowanie nie. Przecież dla większości userów liczy się w simsach zabawa ! A bez tych dodatków, gra byłaby nudna.
|
![]() |
![]() |
#57 |
Reputacja: 10
|
![]()
@ up
Zgadza się. Jest to wprawdzie symulator życia, ale... nie można zapominać, że to mimo wszystko gra, a poza tym w życiu również zdarzają się różne nieprzewidziane rzeczy. Nie da się wszystkiego zaplanować co do minuty ;-). |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
Kurcze, ja też źle zagłosowałam bo źle przeczytałam pytanie : (
W każdym razie nie uważam że simsy byłyby lepsze bez tych "dodatków". Byłaby nuuuda ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Reputacja: 11
|
![]()
prawdę mówiąc ja nigdy nie mam cierpliwości do zaprzyjaźnienia się z wilkołakiem i bycia nim, raz byłam wampirem, ale to tylko dlatego, że bawiłam się insiminatorem, chociaż fajne są wampiry w tych nocnych klubach. simoroślą też nigdy nie byłam, hm a trzeba w końcu spróbować <mysli>
![]() |
#60 |
Guest
|
![]()
moim zdaniem stwory, ktore pojawiają się w dodatkach tj. wampiry, wilkołaki, zombie itd. nie psują całego obrazu gry. Wręcz przeciwnie. Simsy to bardzo realistyczna gra, wszytko sie dzieje jak w prawdziwym życiu, a takie stwory i "inne" postacie są dodatkiem i sprawiają, że gra jest ciekawsza. Nie są oni zaliczani do normalnych simow, bo przeciez w rzeczywistosci wszystkie stwory to fikcja. Mi osobiscie nie przeszkadają, a dla niektórych tworzą większą frajdę w grze, a o to przecież chodzi
![]() ps. z podrowieniami dla wszystkich simsomaniaków ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|