|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Czy uważasz, że w The Sims Makin'Magic powinna znajdować się miotła? | |||
| Tak |
|
106 | 100.00% |
| Głosujących: 106. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#52 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#53 |
|
Guest
|
Ja...ale nie wiem czy z tamtąd <_< ściągałam miotłę. Działa jk byk mechaniczny z Balnagi.
Trochę dziwna , ale może być!
|
|
|
|
#54 |
|
Guest
|
Ale wlsnie tylko taka jest miotla..
|
|
|
|
#55 |
|
Guest
|
Siemka ja zagłosowałam na tak, bo uważam że w the sims abrakadabra powinno znajdować się coś takiego jak miotła, bo zawsze jeżeli jest czarownica lub coś w tym stylu to zawszevtam jest miotła, a jak sama nazwa wskazuje to jest to czaruj,aca kraina hehe.
|
|
|
|
#56 |
|
Guest
|
OGŁOSZENIe!!!!!!!!!!!! =)CORNELKA(=CZYLI JA POSZUKUJE DO ŚCIAGNIĘCIA MISIA POLARNEGO TAKIEGO SAMEGO JAK W TS WAKACJE NA KTÓRYM MOZNA SIE OPALAC PIC TOAST ORAZ CAŁOWAC SIE PROSZE O ODPOWIEDZIEC NA FORUM LUB NA NR GG 4428932PRZEPRASZAM ZA PRZESZKODZENIE I ZMIENIENIE TEMATU ALE TO PILNE (DLA MNIE )PROSZE POMÓZCIE =)Cornelka(= |
|
|
|
#57 |
|
Guest
|
MUSI BYC MIOTŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
#58 |
|
Guest
|
i tak też myśli większosć osób - właściwie to po zainstalowaniu gry nie zauważyłam jej braku - ale traz tak sobie myślę że trochę głupio że nie ma w grze tak charakterystycznego przedmiotu jak miotła właśnie... a właściwie może dlatego nie zauważylam bo już mialam miotłe znacznie wcześinej...
|
|
|
|
#59 |
|
Guest
|
Skoro powinna być miotł do latania w TS Abra to powinny też być samochody w TS i innych dodatkach, a w TS Wakacje jeszcze pociąg, samolot lub okręt!!!
|
|
|
|
#60 | |
|
Guest
|
Cytat:
Jest na stronie http://www.cheapfrills.org/ [/b][/quote] Na tej stronie są super rzeczy! Polecam zajrzeć! |
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|