![]() |
#462 |
Reputacja: 10
|
![]()
Acha, dziękuję Lady88. A czy architekt ma już wybrane zlecenie (czyli że gra losuje u kogo i co zmienia) czy samemu je wybieramy? Bo czytałam tutaj, że to klient wybiera co chce mieć w remontowanym miejscu. Ale czy my to wszystko budujemy w trybie budowania i kupowania? Czy jest coś innego?
Wiem, że chcę wszystko szczegółowo wiedzieć ![]() ![]() Czyli moje pytania dotyczące architekta to: Czy architekt ma już wybrane zlecenie (czyli że gra losuje u kogo i co zmienia) czy samemu je wybieramy? oraz Czy my to wszystko budujemy w trybie budowania i kupowania, czy mamy możliwość skorzystania z jakiegoś innego trybu? i... Czy my kupujemy rzeczy do remontowanego pokoju za własną kasę? (co prawda mam góry kasy, ale jeśli bym zrobiła nową simkę w Twinbrook to mógłby być problem - siora znalazła moda na blokadę obydwu kodów na kasę xD) EDIT: Pierwsze pytanie anulowane, gdy je jeszcze pisałam pojawiła się odpowiedź xP Ostatnio edytowane przez Arkia : 02.06.2010 - 21:12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Reputacja: 17
|
![]()
Ja już mam Karięrę. Zakupiłem w MM (Cze-wa) jednakże nie czyta mi płyty jak w poprzednich dodatkach i muszę przez EA Managera instalować, a tam pisze, że pobrać grę dopiero mogę w dzień premiery, czyli w piątek... :/ Cóż... komis wydaję się być fajny... reszta też... napiszę coś więcej jak zainstaluję...
![]()
![]() |
#464 |
Guest
|
![]()
zlecenia wybieramy sobie sami
2.tak,jakbys urzadzala dom,jest wszystko dostepne jest przeznaczony budzet na remont ps. umiejetnosci wynalazscy mozemy nauczyc sie z ksiazek Ostatnio edytowane przez Ilona : 02.06.2010 - 21:15 |
![]() |
![]() |
#465 |
|
![]()
Aa.. fuk! xD Ja muszę do 4 czekać na samo kupno
![]() ![]() EDIT: Dzięki ilona - teraz jestem usatysfakcjonowana co do informacji o architekcie ![]() Ostatnio edytowane przez Arkia : 02.06.2010 - 21:18 |
![]() |
![]() |
![]() |
#466 |
Guest
|
![]()
bo jest sie po pracy,ma sie czas,jutro wolne i mozna dluzej posiedziec :-)
|
![]() |
![]() |
#467 |
|
![]()
Też prawda :> Mi to dobrze - klasa jedzie na zieloną szkołę a ja nie, i mama mi tydzień nauki z obcą klasą odpuści! W sam raz na testowanie Kariery... <cwaniak>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#468 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
|
![]()
Dobra (sorki za pisanie posta pod postem, ale nie chce mi się już edytować). Idę już spać, bo mnie mama zabije. Jak mi jutro siostra da internet, to zapewne będą już w tym temacie 3 kolejne strony. My się tak wymieniamy - ona mi daje internet, ja jej daję laptopa z grami i simsami. Teraz ona gra w Heroes of Might and Magic 5, czyli gra w Heroes'ów 5
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#470 |
|
![]()
Świetna ta remiza, jest w niej wszystko, czego Sim potrzebuje!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|