|
|
#72 |
|
Administrator
Reputacja: 15
|
Ciekawy odcinek
. Vorguś się wkurzył .Podobają mi się opisy demonów. Widać, że się starasz .No i Len wygląda całkiem, całkiem .Czekam na kolejny odcinek .
|
|
|
#73 |
|
Reputacja: 10
|
No,no cudownie
![]() Fajnie , że się dużo dzieje Wiesz , że mi się podoba więc nie muszę tego pisać
|
|
|
#74 |
|
|
Libby no Vorguś się bardzo wkurzył
![]() staram sie ale jestem słaba w opisach może jak skończę Belle Rose to będzie mi się lepiej pisało, bo dwa FS na raz, jak widać nic wróży nic dobrego..Dziękuje wszystkim za komentarze
|
|
|
|
#75 |
|
|
Siostrzyczko jestem pod wrażeniem Twojego talentu. Nie spodziewałam się, że pojawi sie pani demon... Zaskoczyło mnie to.....
a poza tym to ciekawi mnie to jak Hooper poradzi sie z Dearg-due jak ona tak kusi swoimi walorami... ale Hooper moim zdaniem to silny człowiek... Nie jestem pewna czy Vorg pokona samego diabła.... Będzie mu ciężko.... P.S Kiedy kolejny odcinek bo strasznie mnie ciekawi jak rozwinie sie akcja..... Czekam buziaki :*:* |
|
|
|
|
|
#76 |
|
Guest
|
Fajnie! Jakoś wydaje mi się krótki. Czy brakuje weny?? oby nie bo czekam na kolejna cześć.
|
|
|
|
#77 | ||||
|
|
Podoba mi się ta akcja w parku.
Przeraził mnie opis śmierci tego Wilsona (aż ciary przechodzą )Cienki ten Legion Bez Vorga by sobie nie poradzili ![]() No to lecę: ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
|
|
#78 |
|
|
Z tej Pani demon to niezła lasencja... ale moim zdaniem Hooper to przystojniak...
Zastawia mnie jak ją przechytrzy Pozdrawiam Cie Siostrzyczko:*P.S Twoje FS mnie wciągneło i to strasznie
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
Guest
|
O ja... Ledwie przeczytałam, bo dzisiaj zdążyłam już przetrawić trzy książki (Toy Wars, Prawnik i Na brzegu rzeki Piedry usiadłam i płakałam), ale jak mnie wciągnęło, to już wyjść nie mogłam ^^
Boskie, boskie, boskie ^^ Vorg jest mocny ^^ Co mam mówić? Pokażesz w którymś z odcinków diabła, prawda? I Debbie faktycznie jest śliczna, wygląda jak mieszanka Seleny Gomez i Hermiony Granger, i jeszcze ma coś swojego. To twój twór? Pozdrawiam i czekam na kolejną część ^^ Aki. |
|
|
|
#80 |
|
|
natalia wena jest ale opisy to moja słaba strona, lepiej się czuję pisząc dialogi
![]() wena jest więc pewnie szybko napisze kolejny odcinek ![]() Serale Legion jak dotąd łapał demony które były tylko namiastką tego co spotkało ich w parku Cieszę się, że podobała ci się akcja w parku, a za błędy się zaraz zabieram ![]() Madziulka21 jest mi niezmiernie miło, że wciągnęło cię to opowiadanko, dziękuje za komentarze słońce ;**akinimo pokaże diabła i to już niebawem a Debbie to mój twór wzorowany właśnie na Selenie Gomez trochę nieudany, ale fajnie, że się podoba ![]() Dziękuję wszystkim za komentarze ![]() I prosze, nie spamujcie, tylko piszcie na temat, to wszyscy na tym zyskamy ![]() Liv edit: Temat wyczyszczony. Uważajcie co piszecie.
Ostatnio edytowane przez Liv : 15.08.2010 - 11:45 |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|