|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
WITAM!
PoZmrokowiec przedstawia kolejny dom ,,Bogaty Klasyk’’ Przedstawiam wam dom dwuosobowy. Parcela(Bezikowa 2200) ma rozmiary 30x30. Jasne i ciemne drewienko z ogrodzeniem z kamieni jak w moim wcześniejszym projekcie ,,Moderna’’ . Na zdjęciach zamieszkuję go rodzina Kowalskich (drugich), natomiast naprawdę SimBot Tamison z Tenishą(Kowalscy 1). Cena: 70103 SML . Wiecie, bo ja kocham małe rzeczy, a dom jest mały. Najlepiej wychodzą mi małe budowle . Pisać na PW jeśli chcecie pobrać dom. W carrefourze nie było Szybkiej Jazdy, więc zrobiłem inny domek, ale gdy będę miał dodatek, to zrobię obiecywany domek.W następnym projekcie... Dom dwuosobowy z dodatkami z Szybkiej Jazdy. Styl ... . Mały, luksusowy dom. Zamieszkują go SimBot Tamison z Tenishą(Kowalscy). FOTKI: Bryła i ogród ![]() ![]() ![]() ![]() 1 PIĘTRO Łazienka w salonie ![]() Kuchnia z salonem i jadalnią ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 PIĘTRO Balkon ![]() Łazienka ![]() ![]() Przedpokój ![]() Sypialnia Tamisona ![]() ![]() Sypialnia Tenishy ![]() ![]() Niestety oni chcieli być na zdjęciach, więc ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Troche za ciemno na niektórych zdjęciach
Salon mi nie przypadł do gustu, ale reszta całkiem ciekawa ![]() 7/10 |
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Bardzo ładny dom
![]() Z minusów to tylko to, że nie dałeś rzutów ![]() I ciekawy pomysł z dwoma ostatnimi zdjęciami ;D 9,5 |
|
|
#4 |
|
|
Na początek nie podoba mi się łazienka, taka niebieska i w ogóle.
Bryła super, i ładnie na pierwszym zdjeciu, ale według mnie lepiej by byłó gdyby dom byl oborocony wejsciem w strone ulicy, bo z u;icy widać taką pustkę i nic, a bryla z przodu wraz z balkonem wyglada super, rozumiesz?, i nie podobają mi się te lampy na zewnątrz, ogólnie dobrze. 8/10 |
|
|
|
|
#5 |
|
|
Trochę mało fotek i niektóre z tych co dałeś to mało na nich widać. Ten niebieski kolor jakoś mi nie leży na ścianie
ale poza tym bardzo fajny, ciepły i rodzinny domek 8/10
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Chciałem zrobić taki dom ,,babciny''
. Czyli rodzinny, przytulny, bezpieczny i ciepły . Grzro czytasz mi w myślach ?
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
No widzisz ma się te zdolności
ale tak na serio to dom właśnie takie wrażenie sprawia bo jest po prostu zwyczajny. Żadnego bogactwa ani żadnych udziwnień. Podobają mi się takie zwykłe domy
|
|
|
|
|
#8 |
|
Reputacja: 14
|
Przyznam, że dawno nie widziałem takiego fajnego domu w TS3
![]() Jak to powiedział poeta: "Nie mam żadnych zarzutów, Tylko niestety brakuje rzutów" 8/10 |
|
|
|
|
#9 |
|
|
ładna bryła i ogródek
kuchnia też niczego sobie łazienka ma brzydkie kolory ten niebieski mnie się nie podoba ogółem nie mam żądnych zastrzeżeń 9/10 |
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|