|  15.01.2011, 11:31 | #11 | 
| Guest 

|  Odp: Ocen administratora/moderatora! 

A proszę bardzo Nie widać mnie na forum? Otóż siedzę na ukrytym (i nie tylko ja z załogi) ale administracja widzi mnie zawsze, więc nie ma za bardzo obijania się, do tego dość często jestem na forum w okolicach północy. Jeśli chodzi o to co robię to zajmuję się raczej robotą niezauważalną typu usunięcie, przeniesienie, edytowanie postów i tematów. Wsadzone ode mnie bany i warny można policzyć na palcach. Ot czasem trzeba komuś pogrozić paluchem i na tym starczy, a większą interwencję w spory to miałam może jedną. Jakoś tak się zdarza, że jak są większe akcje to mnie akurat nie ma i jak się loguje to jest już po wszystkim   | 
|  | 
|  15.01.2011, 12:23 | #12 | 
| Guest 

przedstawione chyba nie, bo jak sie wejdzie w link to mozna zobaczyc wyniki i poczytac. a przepisywanie tego troche by mi zajelo;p mysle jednak, ze mozemy sie do nich ustosunkowac, ale chyba kazdy admin/mod powinien sam zadecydowac czy i do czego chce sie odniesc. niektorzy w sumie nie maja do czego, Bjork zbiera same laury praktycznie i bardzo dobrze =D a zobaczenie jak glosowali inni nie wchodzi w gre, to ankieta anonimowa. chyba, ze ktos bardzo chce napisac, ktore opinie sa jego, ale watpie w to;p | 
|  15.01.2011, 12:35 | #13 | |
| Zarejestrowany: 23.12.2010 Płeć: KobietaPostów: 81 Reputacja: 10 |  Odp: Ocen administratora/moderatora! Cytat: 
 Dzięki za odpowiedź! =) | |
|   | 
|  15.01.2011, 12:47 | #14 | 
| Guest 

wiesz, mi tez ciezko w sumie stwierdzic, ktore sa trafne. bo ja bym np. pewnych rzeczy o 'kolegach z zalogi' nie powiedziala;p moze sami wybierzcie opinie, ktore wg was sa najbardziej prawdziwe a my je skomentujemy?
		 | 
|  15.01.2011, 12:52 | #15 | 
| Zarejestrowany: 23.12.2010 Płeć: KobietaPostów: 81 Reputacja: 10 |  Odp: Ocen administratora/moderatora! 

W sumie racja. Potem rodzą się niepotrzebne konflikty i niedomówienia, więc mój błąd, nie przemyślałam tego. Ale Twoja propozycja wydaje się być ciekawa i jak najbardziej na miejscu, więc jestem za. =)
		 | 
|   | 
|  15.01.2011, 12:59 | #16 | 
| Zarejestrowany: 23.08.2007 Skąd: Spod oka mistrza i łuku amora Płeć: KobietaPostów: 2,256 Reputacja: 10 |  Odp: Ocen administratora/moderatora! 

hehe, nie ma to jak zwalić wszystko na poziomy^^ a ankieta ciekawa, ciekawa, uzupełniłam, nie wiedziałam nawet, że mamy tylu modów a forum

__________________ Lecz straszny los, okrutna śmierć W udziale im przypadła: Króla zjadł pies, pazia zjadł kot, Królewnę myszka zjadła. Atelier Ostatni Strzał Ostatnio edytowane przez Invidia Semper : 15.01.2011 - 13:04 | 
|   | 
|  15.01.2011, 13:17 | #17 | 
| Guest 

no generalnie vivien juz zrezygnowala, ale nie bede jej stamtad usuwac, niech zostanie jak juz jest
		 | 
|  15.01.2011, 21:33 | #18 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Guest 

ok, sonda zamknieta, pozwolilam sobie zebrac tutaj cytaty, gdzie istnieja przynajmniej sladowe ilosci argumentow. nie przytoczylam tutaj tekstow typu "tak, jest swietna" albo "nie, nie sprawdza sie" chociaz teoretycznie sa to dluzsze wypowiedzi. wszystkie "tak" i "nie" podsumowalam lacznie. oczywiscie moglam sie walnac w obliczeniach, lub pominac czyjs komentarz, albo zdublowac, bo tego jest strasznie duzo;p ilosc komentarzy/glosow na tak/glosow na nie rozni sie, bo nie wszyscy wypelniali caly arkusz (nie wpisywali opinii o wszystkich). vivien nie jest juz w zalodze wiec ja pominelam. Björk Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 centa Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Nargynen Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Kowalino Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Liv Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Raven Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Gingers Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 ilona Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 ogólna ilość głosów na "nie": 1 centa ogólna ilość głosów na "tak": 30 ogólna ilość głosów na "nie": 2 Nargynen ogólna ilość głosów na "tak": 23 ogólna ilość głosów na "nie": 4 Kowalino ogólna ilość głosów na "tak": 30 ogólna ilość głosów na "nie": 1 Liv ogólna ilość głosów na "tak": 18 ogólna ilość głosów na "nie": 9 Raven ogólna ilość głosów na "tak": 15 ogólna ilość głosów na "nie": 5 Gingers ogólna ilość głosów na "tak": 13 ogólna ilość głosów na "nie": 4 ilona ogólna ilość głosów na "tak": 20 ogólna ilość głosów na "nie": 2 Czy macie jakies pytania? sugestie? watpliwosci? chcecie cos przedyskutowac? chcecie jakichs wytlumaczen? cokolwiek? to mozna pisac w tym temacie. aha i jak gdzies zrobilam blad w obliczeniach czy ogolnie to tez piszcie. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|  15.01.2011, 21:48 | #19 | 
| Zarejestrowany: 23.08.2007 Skąd: Spod oka mistrza i łuku amora Płeć: KobietaPostów: 2,256 Reputacja: 10 |  Odp: Ocen administratora/moderatora! 

czyli w z ankiety wynika, że najlepszymi moderatorami/administratorami są Kowalino i Bjork a najgorszą moderatorką jest Liv. Myślę, że ta sonda była dobrym pomysłem Oj centa, centa ;D Prawdziwa gwiazda wśród adminek czy to był Twój pomysł?;p
		 | 
|   | 
|  15.01.2011, 21:51 | #20 | 
| Guest 

haha, az tak widac? >D
		 | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 |