|  14.03.2011, 19:11 | #231 | 
| Guest 

|  Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. 

No jasne, stałby sobie w salonie, patrzyłby na wielkie akwarium z PZ lub na przeszklony basen na piętrze dla rozrywki, kąpałby się z moją Simką w wannie, gotował obiady...  A tak na poważnie, chodziło mi o to, że i tak skombinuję sobie konia do domu, ale na DWÓR. Nie wiem jak to zrobię, ale to zrobię  Może jednak będzie można mieć stajnię w domu, to tylko plota, nic nie wiadomo. | 
|   | 
|  | 
|  14.03.2011, 19:42 | #232 | 
| Zarejestrowany: 09.04.2009 Wiek: 44 Płeć: KobietaPostów: 4,282 Reputacja: 10 |  Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. 

Fajnie, że w końcu te zwierzaki zrobią. Ja wiem, że są tacy którzy woleliby pogodę, ale jak dla mnie, to bez pogody jeszcze nie jest aż tak mało naturalnie w grze, jak bez zwierząt. Zwierzęta będą dużym urozmaiceniem i dużo wniosą do gry. A fakt, że moje ulubione zwierzęta, czyli konie, wreszcie pojawią się w Simsach jest dla mnie naprawdę dużą frajdą. Oczywiście chciałabym mieć w Simsach możliwość posiadania konia na własność, ale sam fakt, że w ogóle konie będą (i będzie można na nich jeździć) w zasadzie mi wystarcza, przynajmniej na razie.  Nightfall, w wannie jak w wannie, ale w basenie konik mógłby pływać, albo w przydomowym stawku. One to lubią   | 
|   |   | 
|  14.03.2011, 19:45 | #233 | 
| Guest 

Mrauu ^^ Konie w domu ^^  A teraz na serio. Nie miałam zwierzaków w 2 dlatego jest to coś niepojętego dla mnie jak można w SIMSACH miec pieski, i te wszystkie sikająco, robiące na dywan stworzonka. Ale ogólnie pomysł jest super i pozytywnie mnie zaskoczył trailer z jeleniem czy co tam było   | 
|   | 
|  14.03.2011, 20:01 | #234 | 
| Zarejestrowany: 17.08.2010 Płeć: KobietaPostów: 138 Reputacja: 10 |  Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. 

To chyba jasne było, że o konia w ogrodzie chodzi   Mi się zdaje, że będzie można mieć własnego, a takie plotki jak o braku stajni itp.są trochę nie na miejscu, bo do premiery jeszcze daleko. Wolę zwierzaki niż pogodę. W realnym świecie już wystarczająco mnie wkurzają te zmiany atmosferyczne i ciągła zima. | 
|   |   | 
|  14.03.2011, 20:03 | #235 | 
| Guest 

a ja wam powiadam że żadnej stajni nie będzie.po prostu konie będą się pojawiać na jakiejś parceli (tak jak np.budka z żarciem w Bridgeport),sim będzie mógł na nich chwilę pojeździć,i znikną. i największą bekę będę z was miała,jak się okaże,że nijak nie możecie go kodem czy modem w domu zatrzymać   | 
|   | 
|  14.03.2011, 20:04 | #236 | 
| Guest 

Chryzia nie krakaj mi tutaj!!! :<<
		 | 
|   | 
|  14.03.2011, 20:05 | #237 | 
| Guest 

ja po prostu jestem realistką.nie oczekuję od gry bógwieczego.wystarczy,że w końcu będą jakieś zwierzątka.a jeśli dadzą świnki morskie,to bardzo mnie to ucieszy.i tyle    | 
|   | 
|  14.03.2011, 20:06 | #238 | 
| Guest 

to co z tego, masz nie krakać!   świnki morskie też chcę, jak będą, to kupię jedną i nazwę ją Tanka, o ile pozwolisz :< | 
|   | 
|  14.03.2011, 20:08 | #239 | 
| Guest 

zastanowię się   ach,no i oczekuję różnych rodzajów sierści oraz budowy u kotów i psów.no ale,to chyba nic nadzwyczajnego? | 
|   | 
|  14.03.2011, 20:28 | #240 | 
| Zarejestrowany: 28.03.2008 Skąd: Dolny Śląsk Wiek: 40 Płeć: KobietaPostów: 4,172 Reputacja: 10 |  Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. 

Nie ma też liczyć o Zoo, o jakim marzycie, nawet jeżeli się pojawi (a moim zdaniem powinno być) będzie w stylu szkoły czy stadionu - sim tam idzie i znika na jakiś czas, a po wyjściu pojawia się nastrójnik.
		 | 
|   |   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 131 (0 użytkownik(ów) i 131 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 |