|  09.04.2011, 19:56 | #1 | 
| Guest 

|  Powiew nowoczesności. By rath. 

Cześć. Chciałbym zaprezentować Wam mój 2 dom. Tak jak moje poprzednie dzieło jest utrzymany w nowoczesnym stylu, jednak ten projekt został nieco bardziej przemyślany. Również nie użyłem w nim dodatków z neta. Właściciel, Francisco Lachowski:  Bryła:        Przedpokój:   Salon:    Jadalnia:  Kuchnia:   Łazienka:   Wchodzimy na piętro:    Łazienka na piętrze:  Sypialnia:    Zagospodarowanie terenu przed domem:     i za domem:    Rzut na parter:  Rzut na piętro:  Rzut na całość z góry (niektóre drzewa niestety się pochowały):  Koniec. Komentujcie  rath. | 
|  | 
|  09.04.2011, 20:11 | #2 | 
| Zarejestrowany: 11.02.2011 Skąd: Over The Hills And Far Away Płeć: KobietaPostów: 1,012 Reputacja: 11 |  Odp: Powiew nowoczesności. By rath. 

Bardzo ładny. Chodziarz niepotrzebne jest to lustro i chusteczki w przedpokoju. to taka uwaga. Tak to super | 
|   | 
|  09.04.2011, 20:17 | #3 | 
| Guest 

|  Odp: Powiew nowoczesności. By rath. 

O! Ten jest o wiele lepszy od poprzedniego. Jedyne co mnie drażni to wzorek na meblach w kuchni. Teraz się postarałeś 8/10. 1 za kuchnie, a 2 za otoczenie.  __________________ pozdrawiam | 
|  09.04.2011, 20:22 | #4 | 
| Zarejestrowany: 15.12.2008 Skąd: Obrzydłówek Wiek: 29 Płeć: MężczyznaPostów: 956 Reputacja: 12 |  Odp: Powiew nowoczesności. By rath. 

proponuję używać jeszcze więcej x Nie podoba mi się kuchnia, ogród, łazienki. Reszta całkiem całkiem 
				__________________ And her mind aches And her heart breaks 'Cause she's silly | 
|   | 
|  09.04.2011, 20:38 | #5 | 
| Guest 

@agápi- 'proponuję używać jeszcze więcej x'- co chciałeś wyrazić przez to zdanie? Nie mam pojęcia o co chodzi. Co do łazienek i ogrodu- to są moje najsłabsze strony hehe. Dzięki za komentarze   | 
|  09.04.2011, 20:45 | #6 | 
| Zarejestrowany: 15.12.2008 Skąd: Obrzydłówek Wiek: 29 Płeć: MężczyznaPostów: 956 Reputacja: 12 |  Odp: Powiew nowoczesności. By rath. 

no bo te zdjęcia są takie rozjechane

__________________ And her mind aches And her heart breaks 'Cause she's silly | 
|   | 
|  28.05.2011, 11:02 | #7 | 
| Zarejestrowany: 28.03.2008 Skąd: Dolny Śląsk Wiek: 40 Płeć: KobietaPostów: 4,172 Reputacja: 10 |  Odp: Powiew nowoczesności. By rath. 

Jakoś nie mogę się połapać w tym domu. Jest bardzo nowoczesny, ale przez to dziwny. Ta bryła mnie odstrasza. W ogóle wygląda tak, jakbyś swój poprzedni domek przerobił. Kuchnia jest taka przytłaczająca - ten wzór na ścianie nie współgra z tym na meblach (który z kolei zupełnie nie pasuje). Ogród właśnie, moim zdaniem, jest Twoją mocną stroną, bo najlepiej Ci wychodzi. Poprzedni dom bardziej mi się podobał. | 
|   | 
|  04.06.2011, 21:13 | #8 | 
| Guest 

bryła ogólnie ładna. ale nie pasuje mi ogrodzenie. wygląda jakby był w więzieniu. (; w środku bardzo dobry klimat jest.   to chyba wszystko jeśli interesuje Cię moja ocena to : 9/10 . Pozdro   | 
|  05.06.2011, 15:17 | #9 | 
| Zarejestrowany: 06.02.2008 Płeć: KobietaPostów: 678 Reputacja: 11 |  Odp: Powiew nowoczesności. By rath. 

Na zdjęciach ściany dość "roztańczone", nie wygląda to dobrze. Dom bardzo nowoczesny zarówno bryła jak i wnętrza. Jedyne co mi się nie podoba to biało czerwone paski na ścianach. Za najlepsze pomieszczenia w tym domu uważam salon na piętrze, sypialnię i łazienki. 
				__________________ [IMG]http://i40.************/16li8o0.jpg[/IMG] | 
|   | 
|  05.06.2011, 15:20 | #10 | 
| Zarejestrowany: 16.07.2010 Skąd: Zjednoczone Królestwo Krymtatarsko-Paflagońskie Płeć: KobietaPostów: 274 Reputacja: 10 |  Odp: Powiew nowoczesności. By rath. 

wow, całkiem fajny! tylko w salonie i łazience jest trochę za pusto  toaletę mógłbyś zrobić ciutkę mniejszą ;D ogólna ocena - 9,5/10 | 
|   | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 |