Go Back   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry

Notices

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 09.06.2011, 17:22   #161
Lubie
Naczelny Grafik

Lubie's Avatar

Default Odp: Pokolenia - wrażenia z gry.

Ja nie mam żadnych modów ani narzędzi na kompie z Simsami, ale mam ten "sposób" na więcej ludzi w klubach.. ;]

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
Old 10.06.2011, 13:28   #162
Rosemarie

Rosemarie's Avatar

Dzisiaj nareszcie stałam się szczęśliwą posiadaczką Pokoleń. Nie wypróbowałam zbyt dużo opcji, ale zapowiada się ciekawie. Mam zamiar zrobić wieczór panieński i kawalerski, więc zobaczymy. :> Podobają mi się wózki, praca jako opiekunka oraz ten duży park. Bardzo fajne ubranka doszły, wreszcie coś dla simek w ciąży. Fajne są opcje typu 'daj kwiaty' lub 'zaproś na randkę' , 'wspólne patrzenie w gwiazdy' czy jakoś tak. W każdym razie dodatek jest fajnie się gra z wieloma opcjami nowymi.
Old 10.06.2011, 14:42   #163
nati760

nati760's Avatar

Hmm tak czytam i czytam że aż chyba zaraz się przejdę do empiku po dodatek
Choć pogoda nie najlepsza (pada), ale tylko 900m do empiku ;]
EDIT: Właśnie wróciłam i już zaczynają się instalować !

Last edited by nati760; 10.06.2011 at 15:25.
nati760 jest offline   Reply With Quote
Old 10.06.2011, 16:59   #164
anie_1981

anie_1981's Avatar

Ja chciałabym opisać moje wrażenia z wieczoru kawalerskiego. No więc po pierwsze, to jestem mile zaskoczona trójkowym systemem imprez. Bo w dwójce można było bodajże zaprosić tylko dwoje ludzi... No co to za impreza... Tak więc ja w trójce ani razu imprezy nie robiłam. Aż do teraz. Chociaż tak, po pierwsze, to ja robiłam wieczór kawalerski 2x, bo pierwszego gra mi nie zaliczyła... Wynajęłam Kujona, wszyscy przyszli i gra to zaliczyła jako udaną imprezę, ale zwykłą. Podobało mi się bardzo to, że mogłam zaprosić kogo chciałam i wybrać godzinę. Mogłam też wynająć cały lokal, więc nikt poza gośćmi się nie pojawił. Na drugi dzień rano dostałam info, że powinnam zorganizować wieczór kawalerski i czy chcę to zrobić teraz. Jak kliknęłam tak, to nie miałam już wyboru miejsca i musiała to być impra w domu... No cóż trudno. Impreza trwała od 17 do... 5 rano.... Chłopaki dobrze się bawili, pojawiła się tancerka, ale najwięcej to po prostu pili drinki, tańczyli i siedzieli w jacuzzi. Było oblewanie szampanem, ale nie zdążyłam tego zarejestrować... Była też mowa, brata pana młodego, ale zanim się wszyscy zeszli w to miejsce, to bracholek już skończył. Wszyscy byli ubrani inaczej niż zazwyczaj, pan młody dostał czarne spodnie, białą koszulę z czarną kamizelką i taki czarny, nieco kowbojski kapelusz. Najśmieszniej było z panną młodą... Ja nie robię ślubów tak, że panna młoda należy do innej rodziny a do domu męża wprowadza się zaraz po ślubie. Każę jej się wprowadzić, stylizuję ją i dopiero ślub. Gdy wieczór kawalerski się zaczął, pojawiła się informacja, panna młoda się pytała "czy naprawdę chcesz, żebym tu teraz była?", no coś w tym guście. Wysłałam ją do SPA na najdroższy pakiet, a potem po prostu poszła spać. Jednak za nim, to mi po coś wyszła z łóżka i tańczyła z jednym z gości... w samej bieliźnie. Dobrze, że narzeczony tego nie widział...
anie_1981 jest offline   Reply With Quote
Old 10.06.2011, 17:09   #165
Beatrice

Beatrice's Avatar

Kurcze, Ty anie to masz przeżycia w tych Simsach
Super są rzeczy i opcje, ale i tak się nie skuszę na ten dodatek, bo finansowo krucho :/ poza tym mam przeczucie, że szybko by mi się znudził ten dodatek...
Old 10.06.2011, 17:56   #166
Rosemarie

Rosemarie's Avatar

Pograłam trochę dłużej, ale zdjęć nie zrobiłam, bo za bardzo się wciągnęłam. Po pierwsze jakimś cudem zauważyłam opcję przy telefonie, coś w stylu zapisania dziecka do prywatnej szkoły/internatu, zrobiłam tak, konkretnie zapisałam córkę mojej simki do internatu dla artystów, po czym ona wyjechała i nie musiałam nią sterować, a kiedy chciałam zobaczyć potrzeby tego wysłanego dziecka to nie mogłam, bo pisało 'dziecko przebywa w internacie' czy jakoś tak, a w każdym razie opcja idealna dla osób, którzy nie lubią grać dziećmi lub nie mają co z nimi zrobić. Fajne skrzynie są dla dzieci z tymi przebierankami, fajnie, że podczas snu mogą o czymś marzyć, opowiadać historie o duchach.. wózek przydałby się np. dla bliźniaków, bo przecież mogą się urodzić.
A teraz mam zamiar przetestować tą 'romantyczną reputację'.
Old 10.06.2011, 20:06   #167
rocktechnika

rocktechnika's Avatar

Quote:
Originally Posted by Rashes View Post
...fajnie, że podczas snu mogą o czymś marzyć...
No właśnie, jak to jest z tymi marzeniami w trakcie snu? Można to jakoś wywołać, czy trzeba obserwować śpiące dziecko? O co w ogóle chodzi? Raz tylko przeczytałam o tym na ekranie ładowania i nie wiem, co dalej...
Old 10.06.2011, 20:13   #168
anie_1981

anie_1981's Avatar

Pierwsze słyszę o jakiś "marzeniach podczas snu"...
anie_1981 jest offline   Reply With Quote
Old 10.06.2011, 21:04   #169
koko_sowa

Ja codziennie odkrywam coś nowego. Wczoraj czy przed wczoraj odkryłam 'rządzenie dworem królewskim' i jestem po prostu zafascynowana tym jak się simo-dzieci bawią na krzesłach, kanapach i w wannach Jak już nie mam co robić to każę się im bawić i siedzę tak i się wgapiam w ekran i mam tyle uciechy co one
koko_sowa jest offline   Reply With Quote
Old 10.06.2011, 22:15   #170
Miyoki

Miyoki's Avatar

Quote:
Originally Posted by anie_1981 View Post
Pierwsze słyszę o jakiś "marzeniach podczas snu"...
Tak jak napisała rocktechnika, jest to opisane przy ekranie ładowania.
Chodzi o to, że jeśli się kliknie na dziecko/nastolatka podczas, gdy śpi, to można wybrać mu marzenie senne.
Ale osobiście jeszcze tego nie próbowałam, bo moja rodzina nie ma dzieci (i chyba to trochę potrwa z tym wkurzającym błędem <_<).
Miyoki jest offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules