![]() |
#111 |
Reputacja: 10
|
![]()
no proszę, widzę, że się ujawniają tajniacy, którzy czytają moje FS
![]() mam nadzieję, że chociaż po finałowym odcinku doczekam się komentarzy większości która nie skomentowała ani jednego odcinka ![]() no i żeby nie było offtopu: Liv -Marzenie Jutra Chrupek - Śledztwo uwielbiam to opowiadanko a teraz akurat jest w FS ![]() Vipera - Rzeka Wspomnień, Pokuta Gio - Detektyw Georgia Roberts - TAK, JA CAŁY CZAS CZEKAM NA KOLEJNY ODCINEK! ![]() doszło kilka nowych FS, więc na pewno za jakiś czas skoryguję listę ^^
![]() |
|
![]() |
#112 |
|
![]()
Sorki, że tak nie w temacie, ale chciałam się zapytać czy jak FS zostanie ukończone to jest usuwane z forum??
![]() ![]() Nie odbiegając od tematu...FS które czytam i równocześnie są moimi ulubionymi ![]() Belle Rose Pokuta Rzeka wspomnień Amnesia the dark descent i to by było na tyle...chyba, że moja dziurawa głowa o czymś nie pamięta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
![]() Żeby nie było spamu, do mojej listy dołączam Rzekę Wspomnień, którą zacząłem właśnie nadrabiać ![]() Mod edit: FS usuwamy na wyraźne życzenie autora bądź gdy zauważymy, że skasuje on odcinki w swoim istniejącym FS. Jeśli w ukończonym FS przez ok. 2 miesiące nie będzie komentarza, wtedy wątek zostaje zamknięty ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 02.07.2011 - 07:15 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
|
![]()
Te, które czytam (bo jest wiele zamkniętych, które też uwielbiam) to:
Amnesia The Dark Descent- Lexi Rzeka Wspomnień- Vipera Krwawe Dłonie- Eranor Vincent and Marko- rudzielec i Vipera ![]()
![]() |
![]() |
#115 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
|
![]()
Właściwie jedynym fotostory, które mnie tu zachwyciło jest cudownie lekkie i purnonsensowe "L'apocalypse infernale". Nie czytałem pozostałych zamkniętych już tematów. Natomiast większość z opowiadań aktualizowanych jest po prostu bezpłciowa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
|
![]()
och, tak samo bezpłciowa jak Ty, więc pewnie dlatego nie możesz się z nimi zgrać w czasie i przestrzeni ^^
a żeby nie było offtopa to do swojej listy dołączę: Eranor - Krwawe Dłonie ![]()
![]() |
![]() |
#118 |
|
![]()
Uch, uch czas na mnie
![]() 1.Eranor-Krwawe dłonie xD 2.Vipera und Rudzia-Vincent i Marco ;3 3.Lexi-Amnesia The Dark Descent ![]() 4.Kloa-Klub Białych Kotów (nadal rozśmiesza mnie ta nazwa xD) 5.Rudzielec-Belle Rose 6. I znowu Ruda ;> -Vorg. I tyle.Chyba.Nie chce mi się jeszcze szukać. Nazwa Klub Białych Kotów kojarzy mi się z nieopalonymi, tudzież blond I-gimnazjalistami ^^ Pozdr. i polecam. Rose. ![]() PS Bezpłciowy Gejowniczek. Coś w tym jest Rudzia, coś w tym jest ^^
![]() |
#119 |
|
![]()
Muszę chyba nieco uzupełnić moją listę:
(oprócz tych, które wymieniłam wcześniej) Vorg Vincent and Marco Fantastyczna Czwórka i pewnie niedługo coś jeszcze dojdzie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
|
![]()
Woohoo Rosari o brązowym nosku zdążyła w niecałą dobę obrobić cały dział. Masz spust dziewczyno.
Za ciekawe uznaję opowiadanie "4 serca", które urzekło mnie wyrazistymi bohaterami i świetnymi fotami. To praca, która udowadnia, że fotostory winno mieć zdjęcia. Fotostory przyciągnęło mnie też świetnym advertisingiem. Jego plakaty jako jedyne nie zieją amatorszczyzną. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|