![]() |
#161 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam już pierwszego bug'a, nie wiem, czy to jest wina łatki, moda czy Miejskiego Życia. Kiedy mój Sim rzeźbiarz rzeźbi w kamieniu, a potem mu przerywam (albo sam przerywa, albo gra mu przerywa bo znalazł minerał), to dłuto zostaje mu w lewej dłoni. Okropnie to wygląda i pomaga tylko reset sim. W ogóle to już założyłam wątek na mts, czy nie wie ktoś o modzie wyłączającym to przeklęte znajdowanie minerałów podczas rzeźbienia. Ale spróbuję jeszcze zajrzeć do jego ukrytych umiejętności. Kiedyś rzuciła mi się w oczy umiejętność "kolekcjonerstwa". Może ma dużo punktów i wystarczy zmienić wartość na -1. Ale to byłoby dziwne, bo ja nie każę mu niczego zbierać.
Screeny nr. 2, znowu w wersji galeryjnej, bo jest tam 20 zdjęć. Pokazuję na nich głównie parcele, które doszły razem z akcesoriami, całe budynki i poszczególne piętra. Budyneczki i ich urządzenie mi się podobają ![]() http://imageshack.us/g/26/screenshotxi.jpg/ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#162 |
|
![]()
Kupiłam. I nie działa mi. Z instalacja nie było problemu. ale nie chce sie odpalić. co robić?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
|
![]()
Ale co konkretnie się dzieje? Krzyczy o płytę, nie ma żadnej reakcji, próbuje się włączyć ale się nie włącza? Są jakieś komunikaty? Może musisz wszystko zainstalować od nowa... Ale najpierw napisz więcej szczegółów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
|
![]()
Nie krzyczy o płyte. Po prostu mieli, mieli i sie nie włącza. w końcu sie pojawia ze program nie odpowiada. A płyta oczywiscie orgyginalna.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
|
![]()
Mam już akcesoria i...
Powiem tyle, są niezłe. Fajne nowe parcele[umieściłem tylko jedną, bo nie ma miejsca, ale rozwiązanie już się szykuje], fryzury, ubrania[dla kobiet fajne, dla mężczyzn... nie postarali się jak zwykle]. Świetnie ![]() Testuję, i niedługo umieszczę test na ŚS ![]()
![]() |
#166 |
|
![]()
Ja nie miałam większych problemów z umieszczeniem tych parceli, nawet w Bridgeport. Na miejsce parceli ze szkołą zmieściły mi się 2x(40x30) i 2x(20x30). Obok też położyłam dwie 20x30 i gra muzyka. Akurat było fajnie, bo szkoła z MŻ zajmuje działkę 40x30 i plac zabaw z Pokoleń też, więc za szkołą postawiłam ten plac zabaw. Wkurza mnie to, że od którejś łaty, czy dodatku, w koszu na puste działki nie ma takiej 40x30. Musiałam na to ściągać moda w necie. Chore to jest, bo skoro nie ma już takiej pustej działki, to dlaczego powstają domy\obiekty publiczne stworzone przez EA.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
|
![]()
anie, możesz podać linka do tego moda? Mnie również to denerwuje i nawet nie wiedziałam o tym modzie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
|
![]()
Wstawiłam do miasteczka te nową szkołę podstawową. Czy muszę usunąć tę starą aby dzieci chodziły do nowej? Bo nie widzę, by była możliwość wyboru.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#169 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez nmin : 01.08.2011 - 09:17 |
|
![]() |
![]() |