![]() |
#681 |
Reputacja: 10
|
![]()
Acha... No cóż na razie mam taką misję której nie mogę przejść. Mam spełnić 3 życzenia jakiegoś potworka z kopalni, krab jakiś. Potrzebuję zupy z drobiu i mazidła na wąsy. Nie wiem skąd wziąć drób i składniki na mazidło, bo nie mam powiedziane co wchodzi w skład takiego mazidła.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#682 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Na przyszłość, w kramie w wiosce można kupić prawie wszystko ![]() |
|
![]() |
![]() |
#683 |
|
![]()
Nie znalazłam drobiu w kramie wiejskim... Był gołąb, ale gra nie uważa go za drób, bo mam nadal na szaro tą potrawę. No chyba, że 3 gołębie to za mało...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#684 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#685 |
|
![]()
Już znalazłam. Zaliczyłam w końcu ta misję. Teraz mam kolejne pytanie. Wybudowałam już jakiś Kościół i teraz dobudowałam kuźnię i babkę Kowala (Ginewra Kowalska). Dałby ktoś przykład nazwy misji na Kowala? Bo jakoś niczego pod kowala tam nie widzę...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#686 |
|
![]()
Mam pytanie o ślub w Średniowieczu. Wcześniej grałam w misję Ślub i wszystko było w porządku, jednak teraz (może po zainstalowaniu Piratów i Bogatych) mam problem z jedną parą. Niby wszystko dobrze ale jak mają wziąć ślub to pokazuje im się taki znaczek, że przejść nie mogą i pojawia się napis: Czy wszystko było jak należy, czy ktoś stchórzył? I tak ciągle, co bym nie robiła i ile razy bym nie próbowała. Ogólnie w tej samej misji inna simka wzięła ślub (chociaż też ze 3 razy musiałam próbować).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#687 |
|
![]()
Nie robiłam jeszcze takiej misji, na razie gram tylko Królową. Teraz zaczęłam misję dla mojej kowalki, pt. Zaginione Dziecko. Mam też zadania dzienne i nie mogę zdobyć chropanu, wie ktoś może skąd go wziąć? Miałam naprawić łódź i broję, żelaziwo można kupić w miasteczku, ale tego chropanu nie ma...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
|
![]()
Odkrywaj wszystkie te "górki kamieni". Chropan będzie jako taka górka lub będzie wypadał jako dodatek z innych metali.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
|
![]()
Jest sporo takich misji, w których wybierasz z proponowanych przez grę postaci, którą będziesz grać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#690 |
|
![]()
Przy chyba 50tej próbie w końcu udało mi się wziąć ten ślub. Jeśli chodzi o misje dla kowala to np. po zawiązaniu sojuszu z Mechanowem (opcja na mapie świata) masz misję Te zwariowane golemy dla kowala. Kowalem możesz też robić misje, które mają taki symbol kilku ludzików. Wtedy sobie wybierasz, którym simem chcesz grać. To np. Wyzwanie rybaka, Dzień bibelotów. Kowal może też zrobić misję o szynszylach w którymś tam podejściu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|