![]() |
#4241 |
Reputacja: 10
|
![]()
Narutoman swietny pomysl
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4242 |
|
![]()
Dzięki
![]() Będę grał w każdym mieście i każda rodzina będzie kompletnie inna |
![]() |
![]() |
![]() |
#4243 |
|
![]()
Chyba tez tak zrobie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4244 |
|
![]()
Nie wiem jak ty, ale ja każdą rodzinę upodabniam do miasta w którym moi simowie mieszkają
![]() Sunset Valley jest normalnym, zwykłym miasteczkiem, dlatego stworze tam swoją własną rodzinę (mam na myśli mnie, siostrę, rodziców i dziadków) z jednym kotem i psem. Twinbrook jest ponure i pełne bagien dlatego zamieszka tam samotna staruszka z czarnymi kotami, która nie będzie nikogo lubiła i nikt nie będzie lubił niej. W Bridgeport jest pełno apartamentów, klubów nocnych, wampirów i gwiazd, dlatego zamieszka tam rodzina wampirów i mega gwiazd z trzema dobermanami, dla obrony ![]() Appaloosa Plains jest wiejskim miasteczkiem dlatego zamieszka tam kowbojska rodzina, z 4 końmi 1 starym psem i 1 niszczącym wszystko kotem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4245 |
|
![]()
hehe no ja tez planuje dobrac rodzine do miasteczka, na Appoloosa zrobie male ranczo z hodowla koni i psem, kota nie bede tam raczej miala, jeszcze nie wiem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4246 |
|
![]()
Narutoman zgapię niszczącego wszystko kotka ^^ Będzie on na widok słodki i potulny, ale będzie atakował i niszczył wszystko prócz swoich rzeczy. Będzie podkradał jedzenie, niszczył kanapę... Ale będzie kochał swoja nastoletnia właścicielkę. Jej rodziców nie będzie lubił, ale okazywał trochę szacunku. Heh... już się nie mogę doczekać zagrania z pełną wersję.
![]() |
#4247 |
Guest
|
![]()
Ja będę grał tylko w tym nowym mieście, stworzę trzy konie dwa psy, lub jednego psa i jednego kota
![]() |
![]() |
![]() |
#4248 |
|
![]()
ej ej ej wy mi tu za duzo pomyslow dajecie hehe chyba tak jak Maszka zgapie tego agresywnego kocurka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4249 |
|
![]()
Hahaha
![]() Nie wiem jak wy ale ja zrobię tak jak pisałem wcześniej (jakieś 2 razy! xd) Planowałem to już od dawna, najpierw chciałem tak zrobić po tym jak dostałem pokolenia, ale jak się dowidziałem że zwierzaki wyjdą już tej jesieni, to zmieniłem zdanie i teraz czekam. Na razie gram moją ''Tymczasową gra,, w Sunset Valley |
![]() |
![]() |
![]() |
#4250 |
|
![]()
hehe ja planowalam miec w 1 NOWYM miescie same psy koty i konie dopki nie doweidzialam sie ze jest limit.. heh ja poki co nie gram wgl tylko dodatki sciagam z neta
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 46 (0 użytkownik(ów) i 46 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|