![]() |
#5341 | |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#5342 |
Reputacja: 10
|
![]()
Miałam wielkie plany "dwie osoby, pies, kot i ze trzy konie", a tymczasem wzięłam na początek tylko ojca z synem, jedną klacz i jednego psa i już mam wrażenie, że to sporo i nie wiem, czym się najpierw zajmować
![]() EDIT: Po kolejnej godzinie gry mam ochotę usunąć dzieciaka i psa, a zostawić samego faceta z klaczą i jej źrebakiem, którego się spodziewa. Pies wciąż chodzi samotny. Kotów jeszcze nawet nie widziałam. Absorbujące te konie ![]() Ostatnio edytowane przez nmin : 19.10.2011 - 20:51 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5343 |
|
![]()
właśnie instaluje, już nie mogę się doczekać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5344 |
Guest
|
![]()
A najlepsze jest to że wystarczy jeden zaniedbany zwierzak żeby opieka zabrała wszystkie nawet te które są na maxa zielone z radości.
|
![]() |
![]() |
#5345 |
Guest
|
![]()
Witam :D ja takze przesylam swoje foty z gry - jestem milosniczka koni dlatego duzo zdjec jest wlasnie robione konikom :D gra super:D jak znalesc jednorozcaa?
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us [img]null[/img][img] ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us te koniki sa slodkie zwlaszcza jak sie tarzaja :D Ostatnio edytowane przez dancer : 19.10.2011 - 21:20 |
![]() |
![]() |
#5346 |
|
![]()
super
![]()
![]() |
#5347 |
|
![]()
Wchodzisz w ustawienia zdjęć\filmów i tam wybierasz, czy panel ma być pokazywany czy ukrywany. Teoretycznie ta karta w opcjach jest podzielona na video i screeny, ale tylko teoretycznie, bo wielkość i jakość obrazu, oraz ukrywanie\pokazywanie panelu, są wspólne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5348 |
Guest
|
![]()
@Maszka A no witam witam
![]() ![]() Jakież ja mam już plany na rodzinke nooo... ajajaj pare godzin i już będzie git. :d |
![]() |
![]() |
#5349 |
|
![]()
Dancer gdzie zgubiłeś/aś źrebaka, że na paru ostatnich zdjęciach nie ma go w rodzinie?
![]() ![]()
@mod ponownie nieregulaminowa sygnatura Ostatnio edytowane przez Juhas : 20.10.2011 - 04:53 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5350 |
|
![]()
Maszka, dencer wielkie dzięki za zdjęcia konie słodziutkie jak zawsze
![]() anie_1981 widziałem takie ustawienia do filmów ale do zdjęć już nie :/ I jeszcze recenzja od Lazy Games Reviews Ostatnio edytowane przez Narutoman : 20.10.2011 - 08:04 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|